donderdag 4 juli 2019

Interieur design

Vraag Gratis een Adviesgesprek aan bij IN. Op veel Meubels is Persoonlijk Maatwerk Mogelijk, Vraag naar de informatie! Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild?


Wij kunnen je helpen met kleine interieur vragen, maar je kan ook bij ons terecht voor een totaal interieurontwerp en de realisatie. Jouw wensen staan hierbij centraal.

Wij zien het interieur als een geheel, waarin indeling, stijl en product elkaar versterken. De mooiste vloeren worden vakkundig gelegd. Onze parketteurs en stoffeerders moeten er voor op hun knieen. Ze brengen met liefde en aandacht jouw vloer tot leven. Kom vrijblijvend onze vloeren bekijken.


Maar ook voor styling- en fotografie-opdrachten voor merken, bedrijven en tijdschriften draaien wij onze hand niet om. Creëer een mooi, luxueus en stijlvol interieur met onze exclusieve woonaccessoires en meubels.

Wij hebben met grote zorgvuldigheid een speciale collectie luxe woonaccessoires en meubels samengesteld. Grootste aanbod kaptafels online. Zonder het functionele en esthetische aspect uit het oog te verliezen worden je woonwensen geïntegreerd in een compleet interieurontwerp. In deze schilderachtige omgeving kunt u terecht voor stijlvolle ideeën en adembenemende. Interieurconcepten met oog voor welzijn, Surround Happiness.


Flinders is een winkel waar je prachtige design meubels en verlichting ontdekt die passen bij jouw interieur. Design Meubels bij Flinders. We hebben ook een mooie collectie behang en vloerkleden. Find minimalist home goods, interior design , accessories and curated gifts.


Als interior designer Sascha Faase aan een ontwerp begint, creëert zij eerst wat chaos. Gegrepen door een stof of patroon gaat ze op zoek naar de juiste toon, net zo lang totdat Sascha vindt wat ze zoekt: een gewaagd en persoonlijk interieur. Ieder meubelstuk dat wij maken wordt volledig gemaakt aan de hand van de wensen van de klant en alles is mogelijk. Bezoek onze showroom in Gorinchem.


Een sieraad aan de muur, zo kun je een design kast van het design merk Pastoe wel omschrijven. De ontwerpen van dit merk zijn altijd tijdloos en gebaseerd op eenvoud.

Het merk zegt altijd de focus op de consument te hebben. Dit leidt tot kasten die heel functioneel zijn. Snelle interieur ontwerp methode om van jouw huis je thuis te maken. Onze woonwinkel is te vinden in Den Bosch. Kom kijken naar ons bijzonder verrassende aanbod!


Vanuit hier ontwerpen we bijzondere en exclusieve interieurs , waarbij we ook de realisatie voor onze rekening nemen. In onze interieurontwerpen combineren we prachtige producten van gerenommeerde merken met maatwerk. Alles met als doel om van uw huis, uw thuis te maken. Wie ruimte voelt, voelt zich rijk. Vanuit die intrinsieke overtuiging ontwerpt en realiseert Decoussemaecker interieurs waarin symmetrie en horizontale lijnen de hoofdrol spelen.


Door deze signatuur op unieke wijze te verweven met uw persoonlijke identiteit ontstaat een interieur dat rijkdom uitstraalt én uw eigen leven weerspiegelt. Mag ik je even voorstellen: Ik ben Elisah Jacobs a. Dit is een persoonlijke interieur - en lifestyle blog met een overdosis aan interieurspinsels. Interior Junkie, omdat wonen voor mij verslavend werkt!


Werk naadloos samen door PDF's te reviseren en opmerkingen te importeren! Voor en door interior junkies!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts