donderdag 26 oktober 2017

Cassette rolgordijn met zijgeleiding

Bestel Cassette rolgordijn bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 400. Vraag een gratis monster aan. Origineel of Voordelig Huismerk. Bespaar tot op uw printkosten!


Vind rolgordijn met zijgeleiding het nu op Kensaq.

Een cassetterolgordijn kan uitgebreid worden met een U-profiel zijgeleiding. Het geeft nog meer verduistering, echter geen 1 verduistering. Het profiel wordt in dezelfde kleur als de cassette geleverd.


Rolgordijn met zijgeleidingsprofielen. Een standaard rolgordijn sluit met het kantelen of kiepen niet meer aan het raam aan. Dat komt door het ontbreken van de zijgeleiding.


Met cassette rolgordijnen met zijgeleiding is dit probleem verholpen. De rol van het rolgordijn is aan de bovenkant weggewerkt in een cassette en aan de zijkanten is het rolgordijn ingespannen met zijgeleiders. Het rolgordijn met zijgeleiding is de perfecte oplossing voor de slaapkamer, omdat ze de kamer volledig verduisterd.

Door de cassette en de zijgeleiders valt het rolgordijn mooi strak naar beneden en kan. Het rolgordijn wordt standaard geleverd inclusief montagemateriaal (steuntjes, schroeven en pluggen) voor eenvoudige boormontage aan de muur, op het kozijn of plafond. Dit rolgordijn met zijgeleiding wordt met kunststof strips rondom het glas gemonteerd en sluit het raam naadloos af. Moet er bijvoorbeeld nog gestuct worden, of Spachtelputz worden aangebracht, wacht dan tot dit gebeurd is met het inmeten. Wanneer u cassette rolgordijnen meet zijn er manieren van meten.


Opvallende modellen, bijv. Met rolgordijnen is een nagenoeg 1 verduistering mogelijk. Op maat is écht op maat, het rolgordijn wordt van begin tot eind voor jou op maat gemaakt.


Kies je voor een kant en klare standaardmaat? Dan wordt deze direct uit voorraad verzonden. Kleuren en stoffen rolgordijn met zijgeleiding.


De mogelijkheden voor een rolgordijn met zijgeleiding zijn groot. Allemaal voor nog beter resultaat. Uiteraard zonder extra kosten. Goedkoper Dan In De Winkel.


Bekijk het gehele assortiment rolgordijnen. Of bezoek één van onze winkels. Zelfs de cassette is voorzien van borstels aan de boven en achterkant om de doorlating van licht tot een minimum te beperken!

Met de klemsteunen monteer je het rolgordijn en de zijgeleiding. Voor een zo volledig mogelijke verduistering adviseren wij u de cassette met u profiel zijgeleiding aan. De verduisterende mini rolgordijnen met cassette zijn in principe gelijk aan de normale verduisterende rolgordijnen , maar hebben een dunnere buis én worden volledig gemonteerd met een plakmontage.


Dit geldt voor zowel de cassette als de zijgeleiding. Hierdoor hebben de mini rolgordijnen een luxe uitstraling en een verbeterde verduistering. Verduisterend rolgordijn met een strak design Het BlocOut rolgordijn is een splinternieuw, innovatief rolgordijnsysteem. Door de combinatie van de aluminium cassette met innovatieve zijgeleiders en een rubberen strip, zorgt dit systeem voor complete verduistering en isolatie. Kijk voor meer informatie over de installatie in de handeiding.


Het fijne aan het rolgordijn met het cassette systeem is dat je ze eenvoudig monteert. Je plakt de cassette op het kozijn zonder dat je hoeft te boren of te schroeven. De ideale oplossing voor kunststof kozijnen.


Klemmen kan op een kunststof of aluminium draai-kiepraam. Met de meegeleverde kindveiligheidsclip kun je de ketting vastzetten, zo is je rolgordijn kindveilig. De getoonde breedte maat geeft de breedte van de cassette aan.


Je kunt dit rolgordijn eenvoudig inkorten in de breedte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts