dinsdag 31 oktober 2017

Duo rolgordijn extra breed

Vraag een gratis monster aan. Allemaal voor nog beter resultaat. Uiteraard zonder extra kosten. Bekijk het gehele assortiment duo-rolgordijnen. Of bezoek één van onze winkels.

Mooi wonen en altijd verrassende acties. Dit kettingbediende rolgordijn is uitgevoerd met een aluminium buis van 61mm doorsnede en wordt geleverd voor afmetingen tot 420cm breedte. De universele montagesteunen kunnen worden toegepast voor wand en plafondmontage. De extra solide montagesteunen zijn van metaal en zijn voorzien van een kunststof afdekkap.


Extra brede rolgordijnen tot meter breed. Met verstevigd systeem speciaal om deze grote afmetingen aan te kunnen. Keuze uit meer dan stoffen.


Alle type ramen kunnen worden voorzien van zelfde raamdecoratie.

Duo rolgordijnen brede banen. De stof van een duo rolgordijn bestaat uit twee lagen horizontale banen, een transparante en niet-transparante baan. Bent u op zoek naar een rolgordijn in de breedte van 2. Zoek niet verder en bespaar veel tijd! Wij leveren rolgordijnen in extra grote formaten speciaal voor u op maat gemaakt en dat voor de beste prijs-kwaliteitverhouding.


Wie op zoek is naar extra brede rolgordijnen is bij ons aan het juiste adres. Tevens dienen rolgordijnen als extra isolatie in huis. We hebben ze in effen kleuren, maar ook met patronen en felle kleuren.


Stel zelf naar wens je eigen duo rolgordijn samen. Je hebt onder andere de keuze uit transparante, semi transparante, verduisterende en plissé duo rolgordijnen. Een wit duo rolgordijn , grijs, taupe of toch liever een beige duo rolgordijn ? Kwaliteit door jaar ervaring. HEWO Raamdecoratie BV levert al jaar raambekleding op maat en wij maken alle rolgordijnen zelf in onze eigen fabriek in Weert.


Hierdoor profiteer je als klant van de beste kwaliteit rolgordijnen tegen de laagste prijs met een voordeel oplopend tot. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!

Kies uit 1producten vanaf € 299. Hierdoor verduistert uw totale duo - rolgordijn de ruimte voor ongeveer procent. Op zoek naar duo rolgordijnen op maat? Omdat wij uit eigen fabriek leveren en geen fysieke winkels hebben, kunnen wij onze duo rolgordijnen voor een extra scherpe prijs leveren. HORNBACH heeft een uitgebreid assortiment van duo rolgordijnen.


Een duo rolgordijn zit zo in elkaar dat je als het ware twee rolgordijnen hebt. Vandaar de naaduo rolgordijn. Het duo rolgordijn maakt van elke lichtinval, een unieke lichtinval. De stof van dit product bestaat uit twee lagen horizontale transparante en niet-transparante banen.


Tijdelijk tot korting op duo rolgordijnen op maat. Door de stoflagen te bewegen bepaalt u uw lichtinval. Van woon- tot kinderkamer, er is volop keuze. Met een sluitpunt bepaal je bijvoorbeeld ook dat je duo rolgordijn exact op de vensterbank aansluit als de lagen gesloten zijn. Rolgordijnen voor iedere ruimte in huis.


Onze uitgebreide duo rolgordijnen collectie presenteren we voor je op onze duo rolgordijn webshop duorolgordijn. Bijvoorbeeld of je duo rolgordijn verduisterend moet zijn of niet. Of in welke kleur, want bij HEMA heb je daarin een ruime keuze.


Ook als je ramen hebt in afwijkende afmetingen kun je bij HEMA een duo rolgordijn op maat laten maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts