maandag 16 oktober 2017

Douche afzuiging

Bestel of kom langs in Tiel! Ventilatoren met jaar garantie. Vind Jouw Douche Bij Megadump. Een badkamer produceert heel wat waterdamp. Bij het ontbreken van voldoende ventilatie zal deze vochtige lucht condenseren tegen wanden en plafonds.


Hierdoor kunnen schimmels en muffe geurtjes ontstaan die slecht zijn voor de gezondheid.

Met de hulp van een mechanische afzuiging is dit gelukkig makkelijk te voorkomen. Voorkom vocht en schimmel in je badkamer, douche of toilet met een badkamerventilator. Na een warme douche zit je badkamer meestal vol met waterdamp. Als die vochtige lucht niet goed weg kan, ontstaat er condens op je muren en plafond. Dat klinkt onschuldig, maar condens is een walhalla voor schimmels!


Een goede afzuiging in je badkamer is daarom erg belangrijk. Hoe kun je het beste ventileren? Zet gewoon een raampje open, zou je.


Al onze badkamerventilatoren zijn dankzij de gelagerde motor niet alleen bijzonder stil, maar bovenal zuinig in energieverbruik.

Extra opties voor de ventilatoren zijn een timer, vochtsensor, trekkoord en automatisch sluitende lamellen. Wilt u na het douchen ook direct in de badkamerspiegel kunnen kijken? Uw toilet automatisch fris achterlaten voor de volgende bezoeker?


Zonder steeds opnieuw te moeten poetsen? Elk model badkamerventilator voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en is dankzij de geluidsstille motor op verschillende plekken in het huis te monteren,. Eerst proberen met het raam en de deur, is dat onvoldoende dan toch een ventilator plaatsen.


Bij het bepalen van de plaats van afzuiging , zorg je ervoor dat je een goede luchtstroom krijgt door de ruimte. Vaak wordt een hoek gekozen boven de douche in tegenovergestelde richting van de deur (luchtinlaat). In de badkamer hoopt zich al snel veel vochtige lucht op die neerslaat als condens op het plafond en de wanden. Om te voorkomen dat er schimmels gaan ontstaan of dat je andere problemen krijgt met vocht is het noodzakelijk dat de badkamer goed verlucht wordt. Het afzuigpunt zit nu boven de douche in het ba de verwarming zit boven het toilet aan de muur.


Wat ik nu zie gebeuren, is dat in het deel boven toilet en badmeubel heel veel damp komt, die niet meer wordt afgezogen. Vandaar mijn idee om met een leiding het afzuigpunt te verplaatsen, of een erbij te maken, door af te takken op een of andere. Afzuiging badkamer: wat zijn de opties?


Goede afzuiging in de badkamer is van groot belang. Het zorgt namelijk voor frisse lucht, vochtverdrijving en een aangenamer klimaat. Badkamerventilator, Laagste Prijs!


Wanneer je badkamerventilatie niet optimaal is kan het vocht ervoor zorgen dat het schilder- en stucwerk wordt aangetast en schimmels ontstaan. De afzuiging van uw badkamer kunt u regelen met verschillende badkamerventilatoren.

De vervuilde lucht wordt naar buiten afgevoerd en neemt plaats voor schone buitenlucht. In dit artikel een uitleg over de afzuiging van badkamers en de verschillende badkamerventilatoren. Zorg voor de juiste beluchting in huis met de ventilatie producten van Praxis. Zo houd je je huis lekker fris.


Laat alles om je huis te ventileren nu ook thuisbezorgen! Deze afzuigventilator is voorzien van een timer en de ventilator wordt aangestuurd door een externe schakeling De timer. Dè online shop voor al uw elektro- en installatiemateriaal. Wilt u zelf ook een bad plaatsen in uw badkamer of een douche ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts