donderdag 12 oktober 2017

D&r interieur

Kom in contact voor Gratis Interieuradvies! Find minimalist home goods, interior design, accessories and curated gifts. Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? DR interieur is de leverancier van schuifdeurkasten, kasten op maat en inbouwkasten op maat.


D&r interieur

Moderne deuren, klassieke deuren of tijdloze deuren, die een sieraad zijn in elk huis. Omdat Hoogendam de werkzaamheden in Alblasserdam stopt hebben D. Alle DR deuren zijn voorzien van een unieke en stabiel kern. Hierdoor blijven de deuren vormvast.


De panelen zijn vochtbestendig. De deuren zijn FSC en KOMO gecertificeerd en u krijgt maar liefst jaar garantie. DR Interieur is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid.


D&r interieur

Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. U kunt tevens bij ons terecht voor draaideurkasten op maat en inloopkasten naar eigen idee en inzicht. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Ontwerp je eigen kast op maat Stel op deze pagina je eigen kast samen met de kastendesigner.


Voor slaapkamer, werkkamer. Je ontwerpt gemakkelijk zelf een kast die helemaal bij je interieur past. Vraag Gratis een Adviesgesprek aan bij IN.


D&r interieur

Op veel Meubels is Persoonlijk Maatwerk Mogelijk, Vraag naar de informatie! Erg goed bedrijf we zijn nog steeds erg blij met onze. Ook kunt u bij ons terecht voor draaideurkasten op maat, schuifwanden en inloopkasten naar eigen idee en inzicht. Alle schuifdeurkasten worden op maat gemaakt, van muur tot muur en van vloer tot plafond.


Hebt u een idee voor een kast? De goedkoopste Skantrae Svedex Austria Brynzeel en Weekamp deuren en deurbeslag koopt u bij DeGoedkoopstedeuren. Dealer van Skantrae deuren, Svedex deuren, Austria.


D&r interieur

RD Interieur is een team samengesteld uit een architect, interieurontwerper, commerciële medewerker en technische mensen die samen met u op zoek gaan naar de ideale oplossing voor uw interieur. Wij zorgen steeds voor een totaalproject. Op onze website informeren wij u uitvoerig over de verschillende merken en soorten.


Deurmodellen in de showroom. U kunt de volgende deuren bij dit verkooppunt bekijken. Uiteraard zijn alle afgelakte binnendeuren van Svedex te koop via dit verkooppunt.


Het is werkelijk een plaatje om te. Via onze website leveren wij verschillende merken deuren tegen een aantrekkelijke prijs. Kies één van de vestigingen voor meer informatie over de koopavonden en openingstijden. In onze showroom in Alblasserdam laten wij een selectie zien van de verschillende mogelijkheden.


Zowel stompedeuren als opdekdeuren. Afgelopen week mochten wij deze dubbele.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts