woensdag 18 oktober 2017

Elektrische bediening verticale lamellen

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Goedkoper Dan In De Winkel. Specialistisch advies nodig? Bestel Lamellen online bij Leen Bakker.


Ontdek ons ruime assortiment! Het kantelen van de lamellen geschiedt door middel van een vrijhangende kunststof tuimelketting.

Openen en sluiten van het pakket gaat met behulp van een trekkoord met koordgewicht. Bediening en pakket kunnen in diverse variaties worden uitgevoerd. Pakket links: bediening links of.


Dit product bewijst zijn functionaliteit in een huiselijke omgeving maar ook op kantoor. Met een modern karakter is de verticale lamel geschikt als raamdecoratie voor vrijwel alle raamvormen. Er is keuze tussen verticale lamellen 89mm of verticale lamellen 127mm en uit vele verschillende kleuren.


Jaloezieën hebben een unieke, tijdloze uitstraling. De kantelbare lamellen zien er niet alleen prachtig uit, je kunt jouw jaloezieën er ook precies mee in de gewenste stand zetten.

Zo kun je nauwkeurig regelen hoeveel daglicht er naar binnen valt, terwijl je tegelijkertijd jouw privacy beschermt. Elektrische bediening met schakelaar:. De bediening geschiedt door middel van een IQ motor met ingebouwde trafo, stekker, stuurkabel en wandschakelaar of een IQ motor met ingebouwde trafo, ontvanger en handzender (Somfy).


Textiel lamellen zijn een sfeervolle oplossing voor elk interieur. Kies voor op maat gemaakte en hoogwaardige producten van Verticale Lamellenshop. Wij produceren tot een breedte van meter en meter hoog.


Vouwgordijnen De grote horizontale plooien vouwen netjes weg als je deze omhoog trekt en zijn uitstekend geschikt om te voorzien van een motor. De gemotoriseerde bediening is ook verkrijgbaar met een klein zonnepaneeltje. Op zonnige dagen laadt de batterij zichzelf op en hoeft de bediening dus nog minder vaak aan de stroom.


Zo makkelijk is het dus: voor de gemotoriseerde bediening is geen transformator nodig en hoeven geen kabels te worden aangelegd. Uitvoering lamellen Breedtes in 5 7 en 1mm. Meer dan 4soorten lamellen.


Standaard: kantelketting en trekkoord (zie afbeelding). Optioneel: metalen ketting, eindlooskettingsysteem (monobediening), kindveilig systeem, draaistang met trekkoor vertrager voor vederlichte bediening. Stoffen lamellen worden geleverd met een bovenzoom inclusief lamelhanger en een onderzoom van 55mm. In de onderzoom wordt een ondergewicht geschoven gekoppel al dan niet, aan een witte kunsstofketting. Beka raamdecoratie kan u textiel lamellen met verschillende doekeigenschappen aanbieden.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!

Vind de beste selectie elektrische bediening verticale lamellen fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit elektrische bediening verticale lamellen voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. NL - Kwaliteit lamellen op maat. Lamellen op maat gemaakt zijn decoratief en functioneel. De lamellen zijn namelijk ook uitermate geschikt voor grotere raampartijen en vochtige ruimtes.


Verticale lamellen voordelig en gratis bezorg kunststof, verduisteren vochtige ruimtes, PVC. Met één handeling kun je je zonwering omhoog of omlaag brengen en kantelen. Er zijn talrijke manieren waarop u uw shades eenvoudig, soepel en moeiteloos kunt bedienen – er zit zeker een perfecte optie bij voor uw huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts