donderdag 12 oktober 2017

Sikkens matte lak

Sikkens matte lak

Bestel Online of bezoek onze Winkel in Ter Aar. Ruim 600M² Topmerken Verf en Behang. A-merk Lak en snel thuis geleverd. Sikkens lak voor groothandelsprijzen. Zeer ruim aanbo Morgen in huis!


Sikkens matte lak

Bent u op zoek naar kwaliteit Verf? Bekijk dan snel ons assortiment! We zijn jouw specialist in matte lak voor hout, net als ultra matte lak waarmee je iedere vorm van glans zoveel mogelijk kunt voorkomen.


Deze lak heeft een optimale bescherming tegen UV en heeft een uitstekende weervastheid en lichtechtheid. Een half glanzende lak met een hoge dekkracht en uitstekende kantendekking tevens prettig te verwerken. Uiteraard heb je binnen die producten de keuze uit bijvoorbeeld verschillende glansgraden. Sommige producten zijn semi- mat of zorgen voor halfglans of eiglans. Sigma S2U Nova Matt is de matte variant binnen de watergedragen Nova lijn van Sigma.


Met deze lak kun je gemakkelijk meubels, deuren, kozijnen en ander houtwerk aflakken. Omdat deze verf op waterbasis is, zal je geen last hebben van vergeling. Wijzonol Matlak Acryl is een kras- en stootvaste matte lak voor binnen.


Deze lak op waterbasis vergeelt amper en is erg makkelijk te verwerken. De verf heeft een goede vloeiing en een ijzersterke dekkracht. Dit is een verf op terpentine basis. Voor ondergronden zoals hout, metaal en kunststof, zowel binnen als buiten. De extreem matte verf laat de kunst in het museum echt tot leven komen.


Sikkens matte lak

Kun je nagaan wat deze verf voor jouw interieur kan doen! De scherpste Prijs van NL. Vind sikkens lak het nu op Kensaq. De lak heeft een duurzame kleur, een duurzame glans en een goede corrosiewering en is bestand tegen benzine, chemicaliën en weersinvloeden. MoTip Huis en Hobby Lak is verkrijgbaar in hoogglans, zijdeglans en mat kleuren in spuitbussen van 4ml en 1ml en een kwastblik van 1ml.


Geschikt voor het blank afwerken van meubels, kozijnen deuren en trappen. Als je een trap moet schilderen die dagelijks meerdere malen belopen wordt dan is de kwaliteit van de trapverf extra belangrijk. Deze moet echt goed hard en slijtvast zijn. Zit jouw favoriete kleur er toch niet tussen?


Sikkens matte lak

Geen zorgen, kom gewoon in de winkel langs en dan mixen wij jouw droomkleur voor je. Bij Praxis vind je naast matte lak ook hoogglans en zijdeglans lakken. Je kunt hierbij kiezen voor lak in blik of spuitverf lak.


Bij GAMMA vind je verschillende lakken in diverse kwaliteiten, onder meer de Flexa strak in de lak. Blanke lak : vernis, parketlak, vloerlak. Wil je het hout beschermen, maar de kleur niet wijzigen dan neem je een blanke lak. Deze lakken worden veel gebruikt voor het lakken van een parketvloer.


Flexa Pure Lak Mat is een matte lak en bevat polyurethaan alkydemulsie. Dit zorgt voor een langdurig mooie uitstraling, mooi mat. Bovendien is deze lak uitzonderlijk kras- en stootvast.


Uitermate geschikt voor hout, harde kunststoffen en dekkende verf-of beitslagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts