woensdag 18 oktober 2017

Gordijnroede 280 cm

Mooi wonen en altijd verrassende acties. Alleen de beste aanbiedingen. Verkrijgbaar vanaf € 99. Bekijk de populairste artikelen. Al verkrijgbaar vanaf €50. Kies uit producten vanaf € 100.


Gordijnroede 280 cm

Je kan de uitstraling van de gordijnroede eenvoudig veranderen door andere afsluitknoppen uit ons assortiment te kiezen. Deze worden apart verkocht. De gordijnroede wordt geleverd inclusief ringen en bijbehorende haken en bevestigingsmateriaal. Zo kun je de gordijnen er na bevestiging van de roede, direct inhangen. Dit gordijnsysteem een echte aanwinst voor in de kamer en geeft je gordijnen een extra stijlvolle tint.


Het gordijnsysteem met een lengte van 2centimeter is eenvoudig te monteren met behulp van de meegeleverde steunen en ringen. Eenvoudig online bestellen. Intensions roede mm licht eiken 2cm. U completeert uw gordijnroede met eindknoppen naar smaak en u kunt kiezen voor de bevestiging van de roedes uit wandsteunen, wandrozetten of plafondsteunen. Uw gordijnen komen met goede kwaliteit gordijnringen of insteekhaken beter tot hun recht.


Hieronder volgt alle info over extra lange gordijnroedes. Wat er mogelijk is: RoedesOnline heeft oplossingen voor een grote raampartij. Een gordijn zonder gordijnroede en gordijnrails, daar heb je niet zoveel aan. Dan heb je ook een ophangsysteem nodig. En daarom zijn roedes en rails onmisbaar.


Bij Kwantum hebben we ruim de keuze. Een gordijnroede of gordijnrails kun je aan het plafon op de muur of in het kozijn ophangen. Misschien wil je een statement maken met een RVS gordijnroede , zwart staal of eentje van hout. Gordijnrails of gordijnroedes. Je vindt bij Praxis gordijnroedes of gordijnrails ook in de traditioneel zwart en wit.


Gordijnroede 280 cm

Dankzij de moderne design blijft er enkel u nog de gordijnen op te hangen. Goed ontworpen gordijnroedes vind je bij IKEA. Van gordijnrails met drie sporen tot gordijn-accessoires en roedesets met dubbele roedes. Let op dat er niets in de weg zit voor de montage, zoals randjes, plinten of een koof.


Op deze pagina is er een volledige overzicht in de kleur Zwart: gordijnroedes , rail-roedes en gordijnrails. Nieuw zijn de gordijnroedes in de kleur Grafiet: zachter en warmer dan Zwart. Inclusief de andere toebehoren die je nodig hebt om gordijnen op te hangen.


We bieden je complete, kant-en-klare sets en ook gordijnrails en gordijnroedes op maat gemaakt, speciaal voor jouw situatie. Zowel gordijnrails als roedes bevestig je aan muur, plafond of kozijn. Kwaliteit 3geslepen, wanddikte 2mm. Totdat je erachter komt hoeveel soorten, maten, kleuren en vormen gordijnroedes er bestaan.


Een die je zo goed mogelijk wil uitvoeren, want die droomgordijnen moeten wel tot z’n recht komen en daar horen de perfecte gordijnroedes bij. Heb je eenmaal de perfecte gordijnroedes gevonden, dan rest er nog één taak. De Rillicube gordijnstang is uitschuifbaar van 1tot 280cm et heeft een diameter van tot 19mm.


Gordijnroede 280 cm

Dankzij het wandophangsysteem is deze zwarte uitschuifbare. De roede is bedoeld voor gordijnen die middel zwaar zijn dus niet voor gevoerde gordijnen. Maak je gordijn compleet met een roede van hoogstaande kwaliteit.


Bij een gordijnrail worden de gordijnen opgehangen met behulp van haakjes aan de gordijn glijders (of runners) en bij een roede zijn de gordijnen voorzien van ringen, lussen of tunnels waar de roede doorheen wordt geschoven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts