vrijdag 13 oktober 2017

Sunscreen zonwering

Bestel Zonwering bij fonQ. Kies uit 7producten vanaf € 95. Met onze binnen zonwering is u huis optimaal beschermt tegen de zon, en zorgt onze zonwering ervoor dat uw huis lekker koel blijft in de zomer. Ook voor onderhoud kunt u altijd bij ons terecht.


De vlakhangende zonwerende stof van screens zorgt voor een optimale filtering van zonlicht en warmte bij ramen en terrasoverkappingen.

Bijkomend voordeel is dat je overdag gewoon naar buiten kan blijven kijken. Sunscreens zijn een effectieve vorm van zonwering. Onze sunscreens kunnen in iedere gewenste breedte en hoogte op maat gemaakt worden. Doordat screens (ook wel bekend als sunscreens of zonnescreens) de zon echt buiten houden weren ze veel meer warmte dan bijvoorbeeld raamdecoratie.


Ook zorgen screens voor meer privacy doordat je van buiten niet naar binnen kan kijken terwijl het doorzicht van binnen naar buiten grotendeels behouden blijft. De screens worden uitgevoerd in een ronde of vierkante cassette en rollen altijd verticaal af. De sunscreens kunnen worden uitgevoerd met aluminium geleiders, staaldraad geleiders of windvaste ritsgeleiders.


De windvaste screen in een verticaal hangende zonwering welke het gehele raam kan “afsluiten”.

Het systeem staat gespannen d. Het doek is in elke stand wind vast wat vooral op winderige plaatsen een groot voordeel heeft. Wij zijn geen outlet, maar leveren hoogwaardige mooie producten tegen een eerlijke prijs. Heeft u vragen over onze producten? De collectie omvat een breed scala aan varianten in uni, gedessineerde en structuur stoffen, alszo ook in pvc lamellen. Een verticaal lamelgordijn is het ideale raamdecoratieproduct voor elke denkbare ruimte.


De lamellen zijn uitermate geschikt voor uw woon- en werkomgeving. Ze liggen tegen het raam aan en steken dus niet uit, zoals een zonnescherm. Doordat deze verticale zonwering bestaat uit één groot vlak zonder onderbrekingen dat in een eigen kleur te kiezen is, laat je de screens gemakkelijk aansluiten op de stijl van je huis. Bij ROMA bent u aan het juiste adres voor passende zonwering bij uw situatie.


Screen zonwering of zipscreen kopen? Bent u van plan om screen zonwering of zipscreen te kopen? Vraag dan voor meer informatie over de screen prijzen in ons assortiment. Wilt u liever eerst meer informatie over de beste oplossing voor zonwering voor uw woning?


UniZon Zonwering is een gerenommeerd bedrijf gespecialiseerd in het produceren, leveren en monteren van op maat gemaakte buitenzonwering, raamdecoratie en rolluiken. De speciale stof maakt het mogelijk dat je overdag wel van binnen naar buiten kunt kijken maar niet andersom. Een screen houdt licht en warmte tegen en geeft privacy.

De screen, ook wel vlak hangende zonwering genoem werd aanvankelijk ontworpen voor zakelijke projecten als kantoorgebouwen, ziekenhuizen en scholen. Maar al spoedig werd de screen ook met succes toegepast bij woningen. Dat komt ongetwijfeld voor een deel door de relatief lage prijs en de hoge effectiviteit. Bij ons vind je een compleet assortiment A-merken in zonwering , raamdecoratie, terrasoverkappingen, glaswanden en nog veel meer! Zonwering screens met een lange levensduur en voorzien van jaar garantie bestelt u snel en eenvoudig online bij een specialist in de buurt.


Veel architecten gebruiken screens veelvuldig op grotere gebouwen, maar wij bij Sunrise Zonwering hebben ervaren dat screens ook uitermate geschikt zijn voor toepassing voor woningen. Het grote voordeel van screens ten opzichte van andere zonwering is dat ze nauwelijks ruimte in beslag nemen, omdat ze recht naar beneden openen en sluiten. Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!


Naast de verschillende verkooppunten kunt u vrijblijvend een offerte opvragen bij een van de specialisten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts