vrijdag 27 oktober 2017

Geweven kussens

Geweven kussens

Kom naar de winkel of bestel online! Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online. Mooi wonen en altijd verrassende acties. Kies uit vele verschillende gepersonaliseerde Geweven designs voor je kussens of ontwerp er zelf een! Zij hebben een brede collectie aan fantastische stoffen die zij veelal in Egypte laten maken. Deze serie kussens hebben een verschillende voorkant en achterkant zodat je het kussen op twee manieren kan gebruiken.


Kussenhoes okergeel geweven. De voorkant van het Pattern geweven kussen heeft een geweven patroon van kleine ovalen. De achterkant van het kussen is van katoen in de kleur mosterd. Plof lekker in deze grof geweven kussens van katoen.


Deze kussens zijn gemaakt van stevig katoen en zijn voorzien van het herkenbare, leren Zusss label in de hoek. Het kussen heeft een summer blue kleur en een fijne structuur. Het is een zacht kussen met een suede-look.


De afmetingen van dit kussen zijn centimeter breed en centimeter lang. Makkelijke te combineren, de stoer geweven kussens brique. Genieten op een bank die vol ligt met frisse voorjaarskussens.


Raaf Sierkussens, het eigentijdse leven. Creëer een rijk gevoel met een creatief en spannend assortiment aan sierkussens, gemaakt van mooie, exclusieve meubelstoffen. Vergelijk alle zitzakken op Beslist. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Een kussenhoes van licht onregelmatig, geweven biologisch katoen met een geprint dessin. Het Pattern geweven kussen is een prachtig mohair-katoenmix geweven kussen uit de BePureHome collectie in de kleur ivoor-klei. De hoes heeft een blinde ritssluiting.


Geweven kussens

Doordat de voorzijde van het kussen ivoor is met een mosterd kleurige geweven draad brengt dit kussen subtiel kleur in je interieur en heel veel sfeer. Bij de effen kussenhoes e-beat van een robuuste, geweven materiaalmix zorgen de afgestikte omranding en de tijdloze hoog-laag-structuur voor een bijzondere look. Dankzij de blind ingenaaide ritssluiting kan de op 30° Celsius wasbare hoes gemakkelijk worden verschoond. De effen kleur past bij veel verschillende interieurstijlen.


Trendy hoekbank: deze trendy hoekbank heeft een ronde afwerking aan het chaise longue gedeelte. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Dan wordt je bestelling gratis. Radiëls heeft een uitgebreide collectie jacquard geweven artikelen, zoals kussens , tafelkleden, lopers, gobelins en wandkleden die in België en Frankrijk geweven en vervaardigd worden.


Geweven kussens

Een jacquardgetouw is een weefmachine die is uitgerust met een jacquardmechaniek. Deze techniek werd uitgevonden door Jozef Marie Jacquard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts