woensdag 25 oktober 2017

Ikea ophangsysteem schilderijen

STAS is producent en de specialist in schilderij ophangsystemen met jarenlange ervaring! Acaza, thuis in muurdecoratie. Heeft u een vraag over een van onze producten?


Schilderijen tegen lage prijzen. Alle schilderijen zijn direct leverbaar en bestel je eenvoudig en snel online. Het koord is gemakkelijk in te korten.

Er kunnen meerdere ophangrails aan elkaar worden gekoppel dus de rail is zo lang te maken als je wilt. Bij Ikea kunt u een schilderij ophangsysteem Ikea kopen. De ophangrail heeft een lengte van 1cm. Bent u op zoek naar schilderij ophangsystemen van 2cm? De Artiteq all-in sets zijn verkrijgbaar bij veel bouwmarkten in Nederlan zoals o. Gamma, Karwei en Hornbach.


Je kunt hiermee groot schilderij of kleine schilderijen ophangen met een maximale draagkracht van 4kg. Ikea heeft een eigen merk ophangsysteem genaamd Haghed. Geef je huis meer persoonlijkheid met onze muurstickers, collagelijsten, posters en kunstkaarten.

Voor al je losse foto’s hebben we mooie fotolijsten. Stel je eigen, persoonlijke hanglamp samen door de ophanging te combineren met een lampenkap naar keuze. Lichtbron en lampenkap worden apart verkocht.


Mijn IKEA ophangsysteem is reuze handig, maar nu wil ik meer fotolijstjes ophangen en kom ik losse haken en koorden tekort… Extra bijpassende koorden en haken voor een Haghed schilderij ophangsysteem van IKEA bestelt u eenvoudig in onze shop. Onze perlon koorden passen perfect in de Haghed rail van IKEA. Waarom kiezen voor een schilderij ophangsysteem ? Een schilderij ophangsysteem is een mooie oplossing om schilderijen op een veilige, maar ook flexibele manier op te hangen. Het schilderij hangt stevig vast en kan op ieder gewenst moment opgeschoven worden naar een andere plek aan de muur, zonder opnieuw gaten in de muur te maken. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online.


STAS biedt een compleet scala aan ophangsystemen waarmee u uw schilderijen , fotolijsten en kunst flexibel, eenvoudig en snel kunt ophangen en verplaatsen. Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? Bestel hier woondecoratie online.


Stel zelf uw schilderij ophangsysteem samen naar uw wensen of bestel eenvoudig losse onderdelen voor uw bestaande ophangsysteem. Snel en gemakkelijk online bestellen. Dan bent u hier aan het juiste adres! Zo zijn wij officieel dealer van het Artiteq ophangsysteem , het Newly ophangsysteem en het STAS ophangsysteem. Kies liever voor ons, dan voor de bouwmarkt of IKEA.


Goedkope schilderijhaken, haken van bijna alle systemen zijn bij ons verkrijgbaar.

De clips worden met behulp van pluggen en schroeven op de wand bevestigd. Vervolgens wordt de rail eenvoudig op de clips geklikt, waardoor de rail strak tegen de wand bevestigd is. Klik hier voor het aanbod! Het gepatenteerde STAS minirail systeem is het smalste en meest innovatieve schilderij ophangsysteem ter wereld.


Basis schilderij ophangsysteem schilderijen bij de doe-het-zelf winkels en bouwmarkten. Ophangsysteem schilderijen Ikea. Na de eenvoudige, eenmalige montage van het railsysteem aan uw wand of plafon hoeft u nooit meer gaten in de muur te boren of gereedschap, schroeven of spijkers te gebruiken om uw kunst, schilderijen of fotolijsten op te hangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts