woensdag 25 oktober 2017

Teema startset

Persoonlijke klantenservice. Fantastische aanbiedingen. Beroemde Scandinavische merken. Vind je favorieten bij ons! Functioneel, duurzaam en verfijnd.


Teema startset

Een stuk wordt pas van jezelf door wat je ermee doet. Teema is een symbool van minimalistisch Scandinavisch design. Geschikt voor de oven, diepvries, vaatwasser en magnetron.


De Teema startset bestaat uit dinerborden, kleine borden, diepe borden en schaaltjes. De perfecte kennismaking met de Teema. Combineertip: de basiskleuren uit het Teema servies zijn wit en zwart.


Teema startset

Diverse Teema items zijn ook verkrijgbaar in accentkleuren, donkerblauw, turquoise, celadon en parelgrijs. Elk item in de Teema collectie is gebaseerd op één van de drie basisvormen: cirkel, vierkant of driehoek. De oprichter van de fabriek was een moeilijk man om mee samen te werken en uiteindelijk is hij uit het bedrijf gezet. Teema starter set De stijlvolle en tijdloze Teema starterset is ontworpen door Kaj Franck. De set bestaat uit schalen en borden, die perfect kunnen worden gecombineerd met andere porseleinseries.


Verkrijgbaar in een kleine of grote set! Het Teema servies is divers, multifunctioneel in gebruik en prachtig met elkaar te combineren. Het design van de Teema lijn is vooral eenvoudig waardoor het in een wereld waarin smaken en wensen continue veranderen absoluut zijn mannetje staat.


Morgen in Huis Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ! Ontwerper Kaj Franck besteedde veel tijd aan het reduceren van al het overtollige, net zolang tot alleen het essentiele was overgebleven. Plates, platters, cups and bowls, each and every Teema piece is oven, freezer, dishwasher and microwave safe. So not only will they look beautiful on your dining table, but they’ll make cooking, serving and clean-up fast and easy.


Het servies is stevig en heeft een elegante witglans. Bij Woldring kun je daarnaast ook kiezen uit vele andere kleuren zoals blauw, grijs of zwart. Wil je servies kopen voor dagelijks gebruik of bijzonder gelegenheden? Teema Wit Startset 16-delig.


Teema startset

Het is gemaakt van stoneware zodat het naast magnetron- en vaatwasbestendig zelfs gebruikt kan worden in de oven en vriezer. Borden, schalen, kopjes en kommen, elk Teema serviesdeel is oven-, vriezer, vaatwasmachine en magnetronbestendig. De drinkbeker van dit Finse designermerk brengt dankzij de verschillende kleuren eindeloze combineermogelijkheden met zich mee.


Terug naar het overzicht Teema wit startset 8-delig. De set bevat twee dinerborden, twee ontbijtborden, twee diepe (soep)borden en twee kommen. Iittala Teema startset 16-delig.


Teema startset

Buitengewoon veelzijdige en eindeloze combinaties – Teema blijft, ook als jij verandert. Je kunt Teema borden gebruiken bij het klaarmaken van de maaltij zelfs in de oven. Teema is ook geschikt om eten te serveren, te bewaren en zelfs in te vriezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts