vrijdag 13 oktober 2017

Soorten betonvloeren

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Het assortiment betonvloeren kan in principe opgesplitst worden in twee grote groepen, namelijk gepolierde betonvloeren en printbeton. Welk soort betonvloer je kiest hangt af van de gewenste look en afwerking, de opbouwhoogte en het beschikbare budget.


Betonvloeren zijn er in diverse uitvoeringen. Deze verschillen bijvoorbeeld op het vlak van opbouwdikte, samenstelling en afwerking (kleur, patroon,…).

In dit artikel vind je een overzicht van de verschillende soorten betonvloeren met hun belangrijkste eigenschappen en prijzen. Informatie over verschillende typen betonvloeren. Op deze pagina geven wij een overzicht te geven van diversen soorten betonvloeren. Hiermee hopen wij u te kunnen helpen bij het onderzoek naar het soort vloer wat in uw woning of onroerend goed aanwezig is. Wij werken door geheel Nederland.


Vraag vrijblijvend een offerte aan. Een betonvloer is stevig en heeft een moderne look.

Ontdek hier de prijzen per mvoor de verschillende soorten betonvloeren en de grootste prijsbepalers. De prijs van een gevlinderde betonvloer schommelt doorgaans tussen en 1euro per vierkante meter. De totale kostprijs wordt voornamelijk bepaald door de voorbereidingen die moeten gebeuren, de dikte van de vloer, de vorm van de kamer en het soort afwerking. Wil je een gevlinderde betonvloer laten leggen door een professional? Steeds meer mensen kiezen voor beton als vloerafwerking in hun huis.


In dit artikel kom je alles te weten over de prijzen, werkwijzen en belangrijkste eigenschappen van de betonvloer. Welke soorten constructievloeren zijn er? Het hieronder volgende stukje is technisch en daarom wellicht wat moeilijk te begrijpen voor de niet technisch ingestelde mensen onder ons. Echter is het een zodanig belangrijk onderdeel dat we u vriendelijk willen vragen toch door te lezen. Soorten systeemvloeren zijn onder meer: - airdeck-vloer - bollenplaatvloer (bubbledeck) - broodjesvloer (combinatievloer, balk- en broodjesvloer, staltonvloer) - breedplaatvloer (bekistingsplaatvloer) - cassettevloer - glazen vloer (wordt niet vaak een systeemvloer genoem is geen betonnen vloer) - holcon-vloer - kanaalplaatvloer - plaatvloer.


Een geborstelde inrij helling voor een appartement. NO nonsens, betonvloeren hoe ze zijn ! De verschillende soorten massieve betonvloeren op een rijtje Wist je dat niet elke betonvloer hetzelfde is ? Meer zelfs, de structuur en afwerking kunnen erg verschillen, want elke toepassing vraagt een andere aanpak. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten betonvloeren zoals woonbeton, kiftbeton, of een zandcementdekvloer.


Bent u op zoek naar een betonvloer inclusief vloerverwarming?

Dit kunnen wij ook voor u realiseren. In het verre verleden was dit enkel van toepassing in fabrieken of industriële terreinen, maar ook in de hedendaagse woningbouw zijn betonnen vloeren terug te vinden. Ze zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar.


Ook deze vloeren zijn in meerdere kleuren beschikbaar. Voordelen van betonvloeren 1) Naadloze vloer. U kunt uit vele soorten vloeren kiezen waarbij de nadruk ligt op een minimalistische, bijna industriële vormgeving.


Toch is een betonvloer warm en aangenaam. De vloer lijkt te leven en heeft karakter. Zowel voor een klassiek als een meer modern interieur kan je kiezen tussen allerlei soorten vloeren.


In deze rubriek vind je een overzicht van alle soorten vloerbekledingen met hun eigenschappen, plaatsingswijze, voorbeelden, prijs per vierkante meter en bijzondere aandachtspunten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts