maandag 30 oktober 2017

Pastoe vision elements

Pastoe vision elements

Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. Liefhebber van Pastoe producten? Harddisks voor de zakelijke en publieke sector. Ontdek de meest actuele collectie van Pastoe bij de Bijenkorf. Alles is van zeer hoge kwaliteit en zorgvuldig vervaardigd in onze fabriek.


Pastoe vision elements

Every component is carefully designed and diligently crafted in our factory. The minimalistic design makes a. Bij Van Waay Interieurs bieden we u altijd 1 maatwerk, we geven dan ook graag een passende prijs op maat. Inclusief CD interieurs. De prijs is exclusief montagekosten. Door de toepassing van grotere rompen met doorlopende bladen wordt rust en schoonheid gecreëerd.


Door het volledige verstek en de greeploze fronten, kunnen composities van lijnen, vlakken, volumes en kleuren worden gerealiseerd. Het systeem heeft over de jaren een grote ontwikkeling doorgemaakt. Het onderscheid zich door de grote verscheidenheid en de typerende afgeschuinde voorzijde, waar de deur of lade invalt. Een multi-inzetbare kast bestaande uit verschillende elementen.


Het eenvoudige en fantastische design in combinatie met effectiviteit. Gaat Pastoe weer tafels doen? Ja, tafels en kasten zijn als broer en zus voor elkaar. Wat niet op tafel ligt, zit in de kast en andersom.


Je kunt Plato volgens je eigen voorkeur samenstellen. Het schrijfgedeelte is in houtfineer (keuze uit walnoot en eiken), de pad in een van de kleuren uit ons Pastoe palet. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Kies uit 1producten vanaf € 2700. Alle stijlen en merken dressoirs! De kast is in volledig verstek waardoor de fronten perfect in de romp vallen en zo een minimalistisch karakter hebben.


Bekijk de Pastoe collectie bij Plaisier Interieur, online of in onze winkel in Rotterdam. De rompen worden opgebouwd uit doorlopende bladen. De fronten zijn greeploos en openen middels een druksysteem (snapper).


Dit cabinet wordt in uitvoeringen gemaakt met ieder zijn eigen composities. Van Til Interieur toont met trots een ruime greep uit de collectie bergmeubelen van het gerenommeerde merk Pastoe. De onderdelen van beide series kunnen dan ook goed gecombineerd worden. Pastoe collectie bij Eijerkamp.


Bij Eijerkamp kunt u terecht voor onder andere kasten en dressoirs van Pastoe. Flexibele kastsystemen met een dynamische uitstraling. Esthetisch duurzame ontwerpen die kwalitatief hoogstaand zijn.


Pastoe vision elements

Vision Elements is een uitbereiding op Vision.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts