donderdag 26 oktober 2017

Olijfgroene muur

Vind olijfgroene bank het nu op Kensaq. Olijfgroen is een hele mooie muurkleur. Omdat muren grote oppervlakken zijn, zijn de groene muren perfect om je huis een mooie natuurlijke en sfeervolle uitstraling te geven. Verf de muur zacht olijfgroen (op het grijsgroene af) en combineer je olijfgroene muur met rustige wittinten en lichte, natuurlijke kleuren. Zo creëer je in een handomdraai je eigen olijfgroene interieur oase in de woonkamer of slaapkamer!


Een groene muur , dan kan toch nooit mooi zijn? Nee, een grasgroene muur niet nee, maar en olijfgroene muur is zo’n stijlvolle kleur. Het heeft een bepaalde klassieke warme uitstraling.


En ook met koper vormt het een hele goede combinatie. In de ruime leefruimte met de woonkamer en de eetkamer, zijn de muren groen geverfd. Er is gekozen voor een mooie olijfgroene kleurtint, die super mooi staan bij de originele houten vloer. En ook alle meubels en accessoires passen er prachtig bij. Ik heb zelf een olijfgroene muur richting de grijstint in de woonkamer.


Vind het heel leuk staan bij elkaar. Kleur trapleuning en plinten bij olijfgroene muur. Belangrijk bij het uitkiezen van de perfecte groentint in je interieur is van te voren de kleuren thuis te bekijken. Ga naar de verfzaak of bouwmarkt en kies een aantal kleurstalen uit in olijfgroen. Eenmaal thuis bekijk je deze kleuren op de muur die geschilderd gaat worden.


Zo zie je snel of de kleur te licht of te donker is. Perfection matte muurverf olijf groen is een verf van topkwaliteit voor muren en plafonds binnen. Deze verf voldoet aan professionele normen, heeft een hoog rendement, een uitstekende dekkracht en is goed afwasbaar. Dit wordt aangevuld met veel stoere en natuurlijke materialen, zoals de muur met houten planken en het vloerkleed.


Olijfgroene muur

Groen wordt steeds meer onmisbaar als kleur in huis. Groen brengt leven in de brouwerij en laat jouw interieur stralen! Of je nu kiest voor legergroen, limoengroen of een grijsgroene tint. Het is risicovol om alleen op basis van een kleur op een beeldscherm een beslissing te nemen. Om zeker te zijn van de juiste kleur, raden we u aan gebruik te maken van een fysieke RAL-kleurenwaaier.


Dankzij de gele invloeden heeft straalt olijfgroen heel veel warmte uit, wat natuurlijk goed uitkomt in een intieme kamer als de slaapkamer. Hiermee geef je een matte olijfgroene industriële look op jouw muur of meerdere muren. Maar je kunt ook heel goed (oude) meubels zoals kasten, tafels en stoelen van olijfgroene krijtverf voorzien.


Er zijn ook andere kleuren groene krijtverf verkrijgbaar. Dit 100ml blikje krijtverf is handig als testblikje om de kleur te testen. Creëer een matte olijfgroene industriële look op jouw muur of zelfs muren.


Met de Vintage Paint krijtverf van Jeanne D’arc geef je de muur een unieke, authentieke en matte uitstraling. Met deze groene krijtverf, creëer je bijvoorbeeld een olijfgroene muur. Wij kunnen deze kleur leveren in verschillende merken lakken en muurverf.


Olijfgroene muur

Aan de olijfgroene muur waar de bank tegenaan staat, is gedecoreerd met een collage van verschillende fotolijstjes. Een mix van persoonlijke foto’s en inspirerende prints. Vind je de olijfgroene muren ook zo mooi? Een natuurlijke kleur groen geeft rust en warmte.


Met de kleur groen haal je een stukje van buiten naar binnen. Hang een paar mooie lijsten aan de muur , zet een aantal planten bij elkaar en voeg een paar leuke woonaccessoires toe. Een heel leuk resultaat bereik je ook door het kastje wat voor de muur staat in dezelfde kleur groen te schilderen. Zoek producten in deze kleur.


Olijfgroene muur

Bestel een Kleurtester In deze kleur €1. Coördinerende kleurensectie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts