maandag 23 oktober 2017

Inspiratie wc inrichting

Wie bieden de Laagste Prijs Garantie. Anders Passen we de Prijs direct aan! Vanaf 1euro gratis verzending in NL. Bezoek onze Showroom in Nieuwegein of Harderwijk. Meubels voor de laagste prijs.


Design, Functie en comfort.

Laat je inspireren op OTTO. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Bekijk het bord Wc inrichting van lidytimmerman op Pinterest.


Behalve ons inspiratie artikel over het inrichten van jouw toilet, hebben we ook speciale categorieën samengesteld. Van leuke hangers tot fotolijstjes en van prachtige WC -rolhouders tot wasbakken waar jouw keuken jaloers op gaat worden. Mij kan de inrichting van een huis niet harmonieus genoeg. Op zoek naar leuke toilet inspiratie , leuke ideeën of tips voor het inrichten of opknappen van je wc ?

Mooi, want hier ben je aan het juiste adres. Voordat we je gaan inspireren met leuke ideeën voor de inrichting van je toilet, willen we het eerst hebben over een aantal leuke feitjes over het toilet. Klik hier en bekijk inspirerende binnenkijkers, handige tips en de. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw badkamer inrichting past bij jouw woonstijl? Bekijk verschillende badkamer ideeën en kies de stijl die bij je past, zodat je binnenkort kunt genieten van je droombadkamer!


Het is misschien niet je favoriete plek in huis, maar daarom is de inrichting van het toilet niet minder belangrijk. Omdat het vaak om een kleine ruimte gaat, is er maar weinig nodig om het toilet een chique look te geven. Zo krijgt je keuken met kleine aanpassingen een superdeluxe uitstraling.


Licht en ruimte: het effect van een aluminium deur. Alle meubels voor in huis online! Bestel woonkamerinrichtingen online. Alles voor uw huis bij woonwarenhuis OTTO! In de categorie ‘toilet’ vind je allerlei artikelen die je kunnen inspireren.


We hebben voorbeelden en foto’s van leuke wc ’s die aantonen dat je heel veel leuke dingen kunt doen met de inrichting ervan. Elk huis of woning is voorzien van een toilet of wc. Binnenkijken bij Chantal Inspiraties ShowHome nl.


Wat dacht je bijvoorbeeld van een muur van de wc behangen met krantenpapier zoals in een van de onderstaande foto’s? Of in plaats van een saaie toiletrol houder kiezen voor een leuke tak met daarop een vogeltje?

Toilet tegels voorbeelden I LOVE MY INTERIOR. In deze rubriek vind je heel wat spannende en boeiende interieurs. Van landelijke tot strakke, moderne of minimalistische woningen: hier vind je je gading. Het is de ideale bron van inspiratie voor het creëren van een eigen interieur.


Zoals reeds aangegeven, begint en eindigt de industriële inrichting bij jezelf. Je eigen smaak en ideeën zijn leiden hoewel je sowieso altijd extra inspiratie kunt gebruiken. Hopelijk hebben deze voorbeelden van een prachtig industrieel interieur je wat extra ideeën gegeven voor je eigen inrichting. Wat de badkamer inrichting betreft zijn er oneindig veel mogelijkheden.


Alleen al het tegelen, daarmee is zoveel mogelijk! En dan hebben we het nog niet eens over het toilet, de wastafel, de vloer en het bad of de douche gehad. Bekijk hieronder tips en inspiratie voor het inrichten van de badkamer.


Er moet niet alleen rekening gehouden worden met de sanitaire voorzieningen maar ook met de waterdichtheid van materialen en de indeling van de natte zones.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts