vrijdag 24 augustus 2018

Brede horizontale lamellen

Onze raamdecoratie hangt voor meer dan miljoen ramen in Nederland en België. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels.


Bestel nu brede lamellen in de webshop.

En vraag een gratis monster aan. Laat je horizontale jaloezie op maat maken of kies voor een standaard. Lees meer over lamellen Brede panelen voor lamellen. Van mm tot panelen van 2mm. Deze brede lamellen zijn uitermate geschikt voor de grotere ramen en behouden het zicht naar buiten zo ruim mogelijk als je de lamellen openschuift.


Horizontale jaloezieën op maat. Van verschillende materialen en in vele kleuren maken wij horizontale jaloezieën op maat. En voor elk type raam zijn passende horizontale jaloezieën te bestellen.

Bent u op zoek naar jaloezieën voor een keukenraam, voor op de badkamer of slaapkamer? Dan hebben wij voor u de perfect passende horizontale lamellen. Grote lamellen op maat kopen Heeft u brede of hoge ramen? Brede lamellen 127mm zonder rails op maat gemaakt. Moderne verticale 1lamellen materialen Onze 1millimeter lamellen zijn verkrijgbaar in de nieuwste moderne kleuren en dessins.


Of u nu een standaar aluminium, stoffen of kunsstof lamel voor de huiskamer zoekt, we bieden project kwaliteit voor lage bouwmarkt prijzen. Bij ons vindt u horizontale jaloezieën van topkwaliteit en dat voor een aantrekkelijke prijs. Wij bieden onze jaloezieën namelijk aan tegen van de normale winkelverkoopprijzen. Wij garanderen u dus altijd de laagste prijsgarantie voor een jaloezie.


Raamdecoratie voor brede ramen. Heb je een breed raam in huis, zoals een grote raampartij of een schuifpui? En weet je niet goed welke raambekleding je moet aanschaffen voor je brede raam?


Met JASNO shutters, jaloezieën (blinds), vouwgordijnen (folds) en verticale lamellen (swings) kun je alle kanten op, zowel in de hoogte als. Met horizontale jaloezieën kun je heel gemakkelijk spelen met licht. Met de stand van de lamellen bepaal je zelf de mate van lichtinval. Zet de jaloezieën helemaal open voor veel licht en kantel de lamellen naar voren of achter voor minder lichtinval.


Je kunt de horizontale jaloezieën ook helemaal.

Daarnaast kunnen we u hierdoor ook de beste prijs beloven en de producten volledig voor u op maat maken. Zo kunt u op Doehetbudget. Heeft u liever houten jaloezieën van 50mm of nog bredere lamellen ? In dit laatste geval kiest u simpelweg voor de houten jaloezieën van 65mm. Bijna elk huishouden heeft wel horizontale jaloezieën hangen.


Dit komt voornamelijk door de brede toepasbaarheid en het feit dat u met een simpele beweging de intensiteit en de inval van het licht regelt. Geschikt Voor Grote Ramen. Specialistisch advies nodig? Ontdek ons ruime assortiment! Bepaal zelf je lichtinval door de lamellen te kantelen.


Je bedient de jaloezie met een koord. De jaloezie heeft een afmeting van 200x2cm. Onze collectie aluminium jaloezieën is sterk, robuust en stijlvol. Of je nu stijlvolle en eenvoudige kleuren of gestructureerde lamellen wilt, de sterke aluminium lamellen zijn perfect voor elke omgeving.


Het spel van licht en schaduw: open of dicht, verticale jaloezieën, ook lamellen genoem toveren steeds weer afwisselende lichtpatronen met geselecteerde materialen van textiel, aluminium of PVC. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende stoffen met bijzondere coatings, moeilijk ontvlambare stoffen en stoffen voor computerwerkplekken. De breedste lamellen kunnen ook met een kleur ladderband naar keuze worden uitgevoerd.


Omdat aluminium een licht materiaal is gaat het bedienen van de jaloezieën erg makkelijk, en kunnen we ook grote oppervlaktes produceren. Bij de 35mm en 50mm jaloezieën is de maximale breedte zelfs 400cm. De maximale levertijd is 7-werkdagen. Het lamellensysteem leent zich uitstekend voor plaatsing van rails strak tegen elkaar zonder verlies van de functionaliteit en uitstraling die u ook bij verticale jaloezie heeft.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Waarom kiezen voor horizontale jaloezieën ? Lamellen op maat zeer brede ramen. De horizontale jaloezie, opgebouwd uit liggende lamellen , speelt met licht en inkijk.


Zijn eigentijdse stijl laat zich wonderwel integreren in elk raamtype, of het nu gaat om draai-, dak- of schuiframen of vensters met een speciale vorm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts