vrijdag 31 augustus 2018

Mooie overgordijnen

Kwaliteits gordijnen tegen bodemprijzen. Bestel uw type gordijnen vandaag nog voor een snelle levering. Ik werk graag met mooie materialen en stoffen die uw woning de wauw factor geven.


Dit kan al op een heel subtiele manier, door voor de juiste stoffen en kleuren te kiezen. Ik help graag om samen met u de beste combinaties te vinden. Kiest u voor een dubbele- of triple-plooi, voor grote ringen of wave-plooien, gevoerd of ongevoerd?

Wilt u met eigen ogen kunnen zien welke kleur overgordijnen het beste bij uw interieur passen? In dit geval voorzien wij u graag van gratis kleurstalen. Aan de hand van deze kleurstalen kunt u eenvoudig bepalen welke stof het beste bij uw interieur past.


Heeft u mooie overgordijnen gevonden in onze webshop? Deze collectie bestaat uit stoffen gordijnen tot plisségordijnen en van rolgordijnen tot lamellen. Deze raamdecoratie met een hoge kwaliteit zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en uitvoeringen.


Bovendien is deze decoratie geschikt voor in elke ruimte. Zo goed als nieuw Ophalen.

Onze kwaliteits overgordijnen worden op maat gemaakt en leveren wij rechtstreeks vanuit onze Nederlandse fabriek met eigen atelier voor lage internetprijzen. Op onze website bieden wij een aantal goed lopende collecties aan. Daarnaast zijn ze ook zeker sfeerverhogend. Overgordijnen hebben vaak een verduisterende functie. Ook hebben ze een isolerende werking.


Ze houden de warmte binnen of het zonlicht buiten. En vergeet vooral ook niet de akoestische werking van gordijnen. Nooit meer holle klanken in de kamer! Wij vinden het niet alleen belangrijk om mooie overgordijnen aan te bieden, maar bieden daarnaast ook een goede service.


De gordijnen worden standaard gratis op maat gemaakt en binnen twaalf werkdagen gelever zodat je snel kunt genieten van je nieuwe overgordijnen ! U kunt natuurlijk kiezen voor gordijnen die in harmonie zijn met wanden en vloerbekleding of juist in contrast hiermee. Wij bieden een ruime collectie raamdecoratie aan: effen uni stoffen, mooie motieven, een leuke print, of kleuren. Wij bieden ook bijpassende accessoires voor gordijnen in dezelfde kleuren als uw overgordijnen. Naast de verschillende kleuren is er ook een fantastische keuze aan verschillende gordijnstoffen.


Het creëren van een mooie en natuurlijke uitstraling van het raam met onze gordijnen zijn een must voor de verfijnde. Met gordijnen breng je rust en warmte in je huis. Zoek je een mooi én makkelijk gordijn dat past bij jouw smaak?


Leen Bakker heeft een ruime keuze mooie en betaalbare kant en klaar gordijnen direct uit voorraad leverbaar.

Op zoek naar mooie overgordijnen ? Ring of plooi (enkel of dubbel (vlinder)? Luxe en goedkopere stoffen. De meest sfeervolle raambekleding is toch wel het overgordijn. De trend van het moment zijn toch wel de populaire velours gordijnen (zie de Velours collectie).


Wij hebben een grote collectie gordijnen en roede- en railroedesystemen voor het raam. Met mooie gordijnen kleed je jouw woning aan. Of je nu kiest voor licht doorlatende gordijnen, luchtige in-betweens of stijlvolle overgordijnen. En voor gordijnen met een mooie print of juist in een effen stof. Bij Jouw binnenhuisadviseur vind je het.


Ze geven warmte en huiselijkheid! Een goed advies bij uw zoektocht naar de juiste stof, kleur en dessinering is daarom van groot belang! Loft biedt advies en keuze in een ruime collectie kamerhoge stoffen welke naadloos worden geconfectioneerd. Kant en klare overgordijnen.


Bij ons vind je mooie kant en klare overgordijnen. Onze standaardmaten kunnen direct uit voorraad geleverd worden en hebben een levertijd van werkdagen. De kwalitatieve stoffen vallen soepel en gaan lang mee. Dit wil zeggen dat de stof weinig of zelfs géén licht doorlaat.


JYSK heeft een ruim assortiment kant en klaar gordijnen, die naast makkelijk op te hangen zijn ook een moderne en luxe uitstraling hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts