dinsdag 28 augustus 2018

Leolux tango prijs

Bekijk alle meubels van de Tango lijn! Een andere kleur, leer of stof? Nieuwsgierig geworden naar een meubel op onze webshop? Kom eens langs in onze showroom!


Drie decennia na zijn introductie is deze bank onverminderd populair. De handige verstelfuncties zorgen dat u in elke houding comfortabel zit of ligt, de sierlijke lijn en karakteristieke poten maken van Tango het middelpunt van uw kamer. Zo kunt u goed een aan- of verkoop beoordelen op basis van de huidige vraagprijs.


Prachtige nieuw showmodel leolux tango. Voor elk gebruik is er een juiste keuze. Dit komt onder andere door de gedurfde ontwerpen, stoere kleuren en absolute topkwaliteit tot in de details.


De duurzame designcollectie is innovatief, comfortabel, van topkwaliteit en wordt voor u op bestelling gemaakt. Vandaag de dag worden de vele soorten design meubelen wereldwijd verkocht. Pootdoppen: kunststof zwart met.


De bank is namelijk voorzien van verstelbare delen aan de linker- en rechterkant. Alle design meubelen worden op maat gemaakt. Leolux staat voor top design!


De fraaie aluminium poten maken er een frivool geheel. Kunst en design sluiten naadloos op elkaar aan. Wilt u zich in een eigen gezellige zithoek nestelen, dan klapt u de armen omhoog en de rugdelen naar binnen en u geniet van de mooie eigenschappen van een flexibel karakter. De weergegeven prijs betreft een 2-zitsbank in leder Senso.


Kiest u voor de eigenwijze Tango , de royale bank Bellice of de “classic” Pallone? In Venlo worden in de fabriek, met veel liefde voor het vak, de mooiste ontwerpen gemaakt voor de designmeubelen. Bij ons kunt u terecht voor banken, fauteuils en eetkamerstoelen. Tango bank in Senso leder 2-zits leverbaar vanaf € 3. Deze Tango is met zijn verstelbare armleuningen een echt sierraad in uw zithoek.


De beste tweedehands leolux tango resultaten. Aanbod van leden en sites zoals Ebay. Vergelijk prijzen en filter op plaats en tijd van de advertentie.


Wij helpen je de beste 2dehands koop te vinden! De verstelbare armdelen veranderen bank Tango van een intieme zitbank in een uitgestrekte ligbank. En ook de rugdelen kennen meerdere standen zodat u extra lekker zit, in elke houding.


Zo wordt een gezellige 2-zitter een lekkere ligbank met hoofdsteun en de royale 3-zitter nog ruimer, een soort logeerbed zelfs als u rug- en zitdelen uitklapt. Ruim jaar later nog steeds zeer populair, en door zijn sierlijke lijnenspel en verstelbare armleuningen een echt middelpunt van uw zithoek! Nu in verschillende stofsoorten en in leder Senso tegen een scherpe promotieprijs!


Bovendien zijn de rug en de zitting verstelbaar voor extra comfort en de mogelijkheden daarin. Dit maakt ook dat u heerlijk kunt zitten op deze bank maar er ook prima op kunt liggen. De exclusieve Bert Plantagie collecties bestaan uit tijdloze en aansprekende creaties van oorspronkelijke, natuurlijke materialen.


Het Flint programma is zo geconstrueerd dat er zowel grote als kleine opstellingen mee gemaakt kunnen worden. Heerlijke, zo goed als nieuwe zitbank leolux fayal lobi in een tijdloos design met strakke, elegante. Dan wordt het tijd om een nieuwe bank aan te schaffen of misschien wel twee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts