donderdag 23 augustus 2018

Stoere hanglamp woonkamer

Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Hanglampen geven stijl en sfeer aan een ruimte. Voordelige hanglamp woonkamer op beslist. Bestel met de laagste prijsgarantie!

Naast stoere hanglampen hebben we ook prachtige vloerlampen. Op deze wijze kun je de gehele woonkamer , kantoor of slaapkamer voorzien van eigentijdse uitstraling. Maak je industriele interieur compleet met een stoere wandlamp. De stoerste en mooiste hanglampen van Nederland! Speciaal voor u geselecteerd door Stoerelampen.


U kunt deze verlichting direct in onze webshop bestellen. Of het nou om gekleurde, effen, zwart, grijs of witte stoere lampen gaat, je vindt hier een mooie selectie industriële lampen. Wat dacht je van de hanglampen van HK Living of de stoere exemplaren van VT Wonen.

Ook de minder bekende merken stoere lampen vind je hier. Hang één of twee grote, stoere lampen boven de tafel voor een robuuste uitstraling of juist meerdere kleine hanglampen naast elkaar voor een leuk, speels effect. Zo kun je tot laat in de avond natafelen!


Onze site gebruikt cookies o. Cees Mooi Stoer Wonen gebruikt geen cookies voor het verzamelen van persoonsgebonden gegevens. Deze prachtige stalen lampen kunnen de robuuste uitstraling in het huis een stoere uitstraling geven. Een stoere hanglamp met een industriële look heeft vaak veel weg van een filmlamp. De hanglamp zal zeker een blikvanger zijn in uw woonkamer. En eerder zes á acht stoelen rond de eettafel dan een schamele vier stoelen.


Niet meer borrelen en relaxen in de woonkamer maar aan die gezellige grote eettafel, met als blikvanger die mooie landelijke hanglamp van Straluma. Landelijke hanglampen zijn er in diverse materialen en uitvoeringen en van klein naar héél groot. We hebben een aantal hanglampen die bijvoorbeeld nostalgische details hebben, zoals een beugel of een koperen of een bronzen afwerking.


Heel mooi in je stoere landelijke woonkeuken of boven je antieke. Daarom is het kiezen van een woonkamer hanglamp van groot belang. Met de juiste hanglamp creëer je de juiste sfeer.


Er zijn enorm veel hanglampen voor de woonkamer in het gamma.

Exclusieve en betaalbare design meubels. Bekijk de grote collectie meubels en koop direct je nieuwe meubels met snelle bezorging. Ondanks de robuuste uitstraling zijn de hanglampen industrieel ook in kleine maten te verkrijgen.


Zo kunt u de lampen zelf voor het toilet of kleine ruimtes gebruiken. De meeste hanglampen met een industriële look zijn naast stoere woonkamers ook toepasbaar in moderne of zelfs landelijke ruimtes. Uitstekende toepassingen zijn boven de eettafel, in de woonkamer en in kantoor. Een stoere uitstraling door middel van de vorm en het gebruik van natuurlijke materialen. Een loftwoning eindigt niet in de woonkamer.


Ook je badkamer, slaapkamer of kinderkamer richt je best in in dezelfde authentieke stijl. Kies daarom bij de inrichting van je loft voor verschillende hanglampen met stoer voorkomen. Hang één grote industriele hanglamp boven de eettafel, of hang een paar kleinere bij mekaar. Al met al hou ik van warm en stoer. En van designlampen, maar die zijn duur… 5x stoere hanglampen.


Afijn, hierbij mijn lijstje met stoere hanglampen die ik heb ontdekt en natuurlijk als eerste dé lamp die nu in mijn eigen woonkamer hangt. Als je een stijlvolle hanglamp zoekt voor in de woonkamer zit je met deze Wolfram hanglamp van Lucide zeker goed. De leuke ovalen metalen kap ziet er wel heel erg mooi uit.


Deze stoere hanglamp past perfect in een industriële woonstijl. Stoere hanglamp voorzien van een rechthoekig frame met vijf fittingen. Deze lamp is afgewerkt in de kleur oud zilver.


De kleur in combinatie met het open armatuur geven een trendy vintage look aan de lamp. Wij adviseren u om heldere LED lichtbronnen te gebruiken voor deze hanglamp. Deze vintage lampen zijn er in alle soorten en maten. Industriële lampen zijn stoer en robuust! Bekijk het grootste aanbod industriële lampen van Nederland!


Bij Goossens vind je diverse stijlen: modern, romantisch, klassiek, industrieel… je slaagt altijd! Pareltjes met veel details, of juist een hanglamp welke door zijn eenvoud juist heel erg geschikt is voor het verlichten van jouw woon- of slaapkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts