maandag 13 augustus 2018

Figuurglas bestellen

Figuurglas bestellen

Figuurglas van hoge kwaliteit op maat. Eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel! Glaskoning is er trots op ook aan particulieren figuurglas voor groothandelprijzen te kunnen bieden.


De mogelijkheid van het online bestellen maakt het voor particulieren bovendien veel gemakkelijk om aan dit type glas te komen zonder daarvoor de deur uit te hoeven en prijzen te vergelijken. Ook figuurglas is te bestellen in alle gewenste afmetingen en is beschikbaar in verschillende diktes. Echter is het niet voor ieder type figuurglas mogelijk om de dikte te kiezen. De meeste typen figuurglas zijn enkel verkrijgbaar met een dikte van 4mm.


De afmetingen van het figuurglas zijn wel volledig naar wens te. Online glas bestellen bij GlasStore. Vanwege de vele mogelijkheden kan je altijd even contact met ons opnemen om jouw wensen door te spreken. Zo kunnen we je optimaal adviseren over de kleur, het patroon, de glasdikte en het soort figuurglas waar je naar op zoek bent. In slechts drie stappen bestel je gefigureerd enkel of gehard glas.


Maatwerk figuurglas , vele modellen, kleuren en dikte mogelijk. Nette prijs en snel geleverd door GlasBoertje. Wij verkopen onder andere: dubbel glas, enkel glas en veiligheidsglas. Door de relatief geringe vraag naar dit glastype zijn de laatste jaren diverse soorten uit productie genomen. Ook voor figuurglas geldt, hoe meer u besteld hoe hoger uw korting.


Uw korting wordt door het programma automatisch berekend. Het is op exact dezelfde manier gemaakt en uit dezelfde grondstof als helder glas. Het enige echte verschil is dat er een figuur in gewalst wordt.


Figuurglas bestellen

Glas bestellen via internet, het kan! Vraag direct een offerte aan. Kom figuurglas bekijken in onze winkel Handelsstraat Kampen. Er zijn veel soorten figuurglas leverbaar! Dubbel glas met figuurglas bestaat uit twee glasplaten: een vlak blank glas en een glasplaat waar reliëf in gewalst is om het figuur te creëren.


Daarbij kunt u kiezen uit verschillende diktes van het glas en de spouw. Abstracto (draadglas), Aero, Africa Alt. Gratis bezorging op locatie!


Het glas kan vlak zijn maar in de meeste gevallen is er reliëf toegepast. Prijzen voor figuurglas worden lager, naarmate de soort figuurglas meer wordt toegepast. Het is meestal niet doorzichtig, dus bruikbaar in vele soorten afscheidingen. Ook kun je figuurglas in combinatie met isolatieglas gebruiken. U kunt op uw gemak vanuit uw eigen huis de figuurbeglazing met verschillende motieven vergelijken om een keuze te maken.


Het patroon wordt met een reliëfwals bij hoge temperaturen in een zijde van het glas gedrukt. Vrijwel elke soort figuurglas kan worden toegepast in isolatieglas. Genoemde prijzen zijn incl. Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden), verzekering en toeslagen (ex.


Figuurglas bestellen

BTW). De levertijd van enkel glas, gelaagd glas, figuurglas en isolatieglas is ca. Bij combinatie geldt langste levertijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts