dinsdag 28 augustus 2018

Jaloezie glas

Koop uw nieuwe jaloezieën in onze webshop. En bepaal zelf alle Afmetingen! Mooi wonen en altijd verrassende acties. Wij maken het jaloezie glas exact op maat en naar uw wens.


U kunt de jaloezieën optrekken en weer neerlaten en de jaloezie is in vele kleuren verkrijgbaar.

Jaloezieën ingebouwd in dubbel glas is een hoogwaardig zonwerend product. De lamellen zijn speciaal geproduceerd voor de toepassing in het isolatieglas en zijn UV bestendig. Jaloezie glas met knop bediening is een soort dat veel wordt toegepast in kantoren en badkamers. Dit soort jaloezie glas kan niet omhoog en omlaag, de jaloezieën kunnen alleen kantelen. Het is zeer gemakkelijk te bedienen.


De bedieningsknop kan zowel op het glas gemonteerd worden als op het kozijn. Dit systeem is voor dagelijks gebruik en heeft een gebruiksvriendelijke bediening. Voor de technische specificaties klik hier!

Tegenwoordig kan het evenwel ook anders. Dergelijk glas beschikt over ingebouwde jaloezieën en dat brengt veel meer voordelen met zich mee dan u op het eerste zicht zou verwachten. Ze maken de regulering van het licht mogelijk zonder afbreuk te doen aan de esthetische aspecten van het aanzicht. De ingebouwde jaloezie maakt onderdeel uit van het totaal en past zowel in het interieur als het exterieur. De wolk glas - Jaloezie glas Jaloezieglas : praktisch en stijlvol glas.


U bent op zoek naar zonwering. Het liefst aan de binnenzijde van de woning. U wilt een hoogwaardig zonwerend product, maar zonwerend glas , of zonwerende folie past niet bij uw woning of bedrijfspand. InBlindz is raambekleding en zonwering tussen glas.


U kunt naar smaak kiezen voor jaloezieën , plissés of duettes tussen glas. U hebt ruime keuzemogelijkheden in kleur en materiaal en kunt uw ruimte zo volledig naar smaak aankleden. Alle types zijn voorzien van een praktische, eenvoudige hand- of elektrische bediening waarmee u de zonwering kantelt en optrekt. Swinkels Glas is uw garantie voor gedegen serviceverlening en deskundig advies bij alle glastoepassingen en beglazing.


Wij zijn de erkend glaszetter én glasspecialist bij uitstek. U kunt bij ons terecht voor een heldere vrijblijvende offerte, goede leveringsvoorwaarden en deskundig advies! Het beste uit de bioscoop als eerste thuis.


Geen abonnement, betaal per film.

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Als u de jaloezieën sluit, wordt de zon geweerd voordat deze de ruimte achter het glas kan verwarmen. Met de jaloezieën open gekanteld laat u de gewenste hoeveelheid warmte en licht binnen.


De HR-coating op de binnenruit zorgt ervoor dat deze warmte binnen blijft. Jaloezie in glas kunnen in de zomer het grote voordeel bieden dat u de warmte buiten kunt houden. Als u gordijnen heeft, dan wordt de hele kamer meteen verduister maar met jaloezie in glas heeft u daar geen last van. Jaloezie glas is een moderne en hygienische oplossing voor zon en lichtregulering en is geschikt voor diverse doeleinden.


Voor ziekenhuizen, kantoren, horeca of woonhuizen is jaloezie glas uitermate geschikt. Tot voor kort was een jaloezie in glas alleen beschikbaar voor kozijnen met een spouwmaat van mm. Omdat alle lamellen opengezet kunnen worden voor ventilatie kan de warmte snel van het glas afgevoerd worden. Het gaat hier dan ook om isolatieglas.


Met ruime keuzemogelijkheden in kleur en materiaal, kunt uw ruimte zo volledig naar smaak aankleden. De zonwering tussen glas is te bestellen in verschillende types ( jaloezieën , plissé en black-out) en bedieningsmogelijkheden (koorbediening, kantelstaaf, draaiknop en draaiknop op onderbalk). De jaloezie is leverbaar in kleuren en de plissé in kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts