dinsdag 21 augustus 2018

Getint glas folie auto

Getint glas folie auto

Alleen bij Independer: Gratis Diefstaldekking bij alle WA-autoverzekeringen. Vergelijk op: prijs, kwaliteit, beoordelingen van anderen en meer. De grootste keuze auto raamfolie.


Bestel nú eenvoudig op beslist. Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.


Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. De temperatuur in de auto is lager zodra de gehele zon op uw auto schijnt. Indien u betrokken raakt bij een ongeval en uw autoruiten kapot knallen, zijn getinte ramen veiliger aangezien de stukjes glas zoveel mogelijk in de autoruitfolie blijven plakken.


Een scherp oog voor kwaliteit en duurzaamheid is kenmerkend voor onze dienstverlening. De ontwikkelingen in de wereld van de glasfolies gaan immers bijzonder snel. Er komen steeds meer producten met specifieke eigenschappen op de markt. Getinte ramen zijn veiliger.


Als bij een ongeval een raam stuk gaat blijven de glassplinters plakken aan het folie. De folie zorgt er voor dat passagiers in de auto minder snel gewond zullen raken door rondvliegende glassplinters. Als u ooit van plan bent om uw auto te verkopen dan leveren getinte autoruiten een meerwaarde op. Als u wilt weten wat de ramen blinderen auto prijzen zijn, dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen waarna we zo snel als mogelijk contact met u opnemen. De blindeerfolie houdt van de schadelijke UV-straling tegen, waardoor het interieur van uw auto minder snel verkleurt.


Daarnaast heeft de folie de volgende kenmerken: Aantrekkelijke kleur: de folie is universeel zwart, waardoor het vrijwel identiek is aan normaal getint glas. Het kan uw autorit, zeker als u geen airco heeft, in de zomer een stuk comfortabeler maken. Anti-inbraak folie Naast zonwerend folie kunt u ook kiezen voor anti-inbraakfolie, ook wel veiligheidsfolie genoemd.


Gelukkig zijn de meeste autobezitters zo verstandig geen coatings, folies of iets dergelijks op hun autoruiten te plakken. Daarvoor hebben zij een apparaat dat de lichtdoorlatendheid van autoruiten meet: de tintman (zie de tekst in het blauw blok). Je ramen tinten met folie betekent dat je tintfolie of raamfolie aanbrengt op diverse ruiten van je auto. Vaak zie je dat de achterruit en de zijruiten achter en soms ook voor worden getint. Dit zorgt voor een stoere uitstraling én heeft praktisch nut.


Getint glas folie auto

De uitstraling van uw auto zal met getint glas vele malen mooier zijn, of u kiest voor een lichte tint of totale privacy, dat is uw persoonlijke smaak. Daardoor is een ruit tot keer sterker en is scherfwerend. Blindeer Koning is dé specialist in het blinderen en tinten van autoruiten.


De auto raamfolie is een zelfklevende polyesterfolie. Auto raamfolie of glasfolie is een zeer dunne folie die op ruiten geplakt kan worden. De sterke polyesterfilm wordt aan de binnenzijde van de ruiten aangebracht. De folie heeft een plaklaag waardoor de folie stevig bevestigd kan worden op de ruit. Al onze getinte folies hebben een lagere lichtdoorlatendheid en voldoen dus niet aan deze regelgeving.


Getint glas folie auto

De achterste zijruiten en het achterraam mag wel met donker getint autofolie beplakt worden, mits de auto over zijspiegels beschikt. Ga niet zelf een het klooien met folie want het verschil met professionele folie zie je altijd. Ten eerste houdt het getinte raamfolie veel zonlicht tegen.


Ten tweede biedt getint autoraamfolie meer privacy.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts