maandag 20 augustus 2018

Gordijnrails zelf buigen

Vind gordijn rails als je nu zoekt. Is het mogelijk om zelf de rails voor overgordijnen in een erker (veel hoeken) te buigen ? Al vele jaren zijn wij gespecialiseerd in het buigen van gordijnrails , met onze versterkte aluminium SF rails kunnen we alle situaties aan, waar gordijnrails buigen een vereiste is. Gordijrails buigen is een vak!


Gordijnrails zelf buigen

Dit is de gordijnrails waar de professional mee werkt, door ons gebogen gordijnrails loopt soepel en geruisloos tot bochten van graden. De meeste stoffeerder kunnen wel een haakse bocht in een rail buigen maar het wordt pas lastig wanneer er in een rail meerdere bochten achter elkaar gebogen moeten worden. Een goed voorbeeld hiervan is een gordijnrail door een erker heen buigen. Ik heb eerst zelf geknutseld met bochtjes en het een maand later vervangen door een op maat gemaakte gebogen rails. Ten eerste omdat de gordijnen dan mooier hingen, ten tweede omdat die zelf knutselbochtjes niet lekker liepen.


Dus ik was uiteindelijk meer kwijt dan nodig. In dit geval is goedkoop duurkoop is mijn ervaring. Gebogen gordijnrails op maat.


Gordijnrails zelf buigen

Geen gerommel meer met lelijke grove gordijnrails al of niet met losse bochten waar de gordijnen altijd achter blijven hangen. Nu voor iedereen bereikbaar hoogwaardige versterkte aluminium gordijnrails van Schneiders Fournituren, onze gordijnrails is altijd wit gemoffeld. DCS gordijnenrail is de gordijnrails waar de professional mee werkt, door ons gebogen gordijnrails loopt soepel en geruisloos tot bochten van graden. Railroedes en gordijnrails buigen op maat. Bij Home Design Shops heeft u keuze uit verschillende gebogen gordijnrails en railroedes.


Bijvoorbeeld een gordijnrails bocht graden of gordijnrails bocht graden. Ook kunt u gebruik maken van deze buigservice als u een afwijkende railroede of gordijnrail met bocht wil bestellen. RAILROEDE BUIGEN Buigen op maat, hoe gaat dat? Een rail, railroede of gordijnroede met bocht bestellen kan gewoon via de webshop!


Gordijnrails zelf buigen

Kies het bocht-icoon dat past bij jouw rail bestelling met bocht. Buigen van gordijnrails is vaak nodig om een ruimte of raam mooi af te werken, al is het maar om de rails aan weerszijden van het raam terug naar de muur te leiden. Met speciale buigapparatuur buigt Goelst rails in alle vormen en maten. Met andere woorden, wij buigen gordijnrails niet alleen in bochten van graden, maar in elke gewenste vorm. Om gordijnen mooi aan te laten sluiten op de wand kunnen wij gordijnrails buigen in iedere bocht.


Wij gebruiken dit voor erkers waar bochten en hoeken in zitten maar ook voor een mooie afwerking. Soms heb je een wat kleiner raam op een lange muur. Om hier een mooi geheel van het maken buigen we dan de rail zodat het gordijn naar de wand afloopt. Iemand enig idee hoe ik een standaard gordijnrail naar mijn gerief kan buigen OF een ander soort gordijnrail die makkelijk te buigen is, bv plastic? Ik heb nu een standaardrail genomen, en haaks stukjes eruit gezaag zodat ik ze kon buigen.


Gordijnrails zelf buigen

Wist niet dat deze los te koop waren. Bovendien kunnen wij deze luxe gordijnrails voor u buigen in eigen werkplaats, vele standaard modellen zijn mogelijk, maar ook uw eigen ontwerp kunnen wij zonder meerprijs buigen. BASIC GORDIJNRAILS VASTE LAGE PRIJS vanaf 97. Hierdoor kun je onze gordijnrails altijd en overal gebruiken, voor ieder raam in iedere kamer hebben we wel een passende oplossing.


Daarnaast bieden we alle andere benodigde accessoires aan om de voor jou perfecte rail samen te stellen. Je kunt geheel zelf bepalen op welke manier jij je gordijnen wilt bevestigen. Wil je gordijnrails kopen? Wanneer u een rail bestelt, kunt u zelf het aantal glijders bepalen.


Houdt hierbij rekening met glijders per meter. Stevige gordijnrails kopen doet u bij Home Design Shops! U kunt al een rail kopen vanaf €per meter.


Bent u op zoek naar roedes of dunne gordijnrails op maat? Roedes en gordijnrails op maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts