maandag 13 augustus 2018

Design spiegels woonkamer

Voor de mooiste design merken. Gratis verzending vanaf €25. Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Uitstekende service en hoge kwaliteit.


De actuele levertijd is: tot werkdagen. Snelle levering en gratis retour! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Wandspiegels, make-up spiegels en andere spiegels bij home24.


Koop hier goede kwaliteit voor een voordelige prijs! Bekijk het bord woonkamer spiegels van siirine op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Woonkamer spiegels , Huisdesign en Huis interieur. Met spiegels kunt u meer licht in uw kamer brengen en uw ruimte optisch vergroten. Probeer het effect van ‘de blik naar buiten’ te weerspiegelen, door de spiegels bij of tegenover het raam te hangen.


Uiteraard is een spiegel ook perfect als decoratie aan de muur. Spiegels zijn er daarom in vele uitvoeringen. Kleine wandspiegels, spiegels aan banden, spiegels met opbergvakken en staande spiegels.


Een design spiegel is een onmisbaar woonaccessoire voor designliefhebbers! Zo vindt u altijd iets wat u zoekt! Deze Amaro spiegel van het merk Riverdale is een echte eyecatcher aan de muur. De spiegel heeft een uniek uiterlijk door het bijzondere design. Of je de spiegel nou in de hal, woonkamer of slaapkamer hangt, hij komt overal tot zijn recht.


Design spiegels woonkamer

Daarnaast maken de meeste exemplaren een kamer ruimer en lichter. En tot slot kan een mooie lijst of een origineel design van grote waarde zijn voor je zorgvuldig uitgezochte interieur. Het assortiment bestaat uit diverse bekende merken zoals Umbra, Seletti, Spinder en Zuiver. Spinder heeft zelfs spiegels en kapstokken in één in het assortiment, erg handig en praktisch dus! De Seletti spiegels zijn vanwege de originele ontwerpen echte eyecatchers in het interieur.


Als je besluit om een design spiegel aan te schaffen zal dit niet alleen uit functionele overwegingen zijn. Een fraaie spiegel aan de wand heeft een grote decoratieve waarde in huis. We hebben de mooiste spiegels voor je geselecteerd. Exemparen met bijzondere randen en frames van hout, kunststof, glas of leer. Maak lay-outs voor drukwerk en digitale media die van de pagina af springen.


Design spiegels woonkamer

Heel wat mensen deinzen terug voor de aankoop van design meubels omwille van de hoge prijzen. Hierbij verzorgen we het totale traject van ontwerp tot kwaliteitscontrole en distributie naar onze klanten in nederland belgie en duitsland. Ontdek een ruime selectie decoratieve spiegels op Maisons du Monde: klassieke, ronde, vierkante, rechthoekige spiegels , in romantische stijl en nog veel andere.


Vaak wordt een ronde spiegel gebruikt om jezelf op te frissen, terwijl een langwerpige spiegel gebruikt wordt om jezelf goed te kunnen bekijken van top tot teen. Een spiegel barok doet ons - dankzij de prachtige details - denken aan vroegere tijden, maar dan met een hedendaagse twist. Ben je meer van een strakke vormgeving, dan vind je bij Goossens ook verschillende design spiegels. Een mooie woonkamer spiegel hoeft niet heel erg te verschillen met een slaapkamer spiegel. A-Meubel heeft prachtige spiegels in mooie lijsten voor u geselecteerd.


De woon- of slaapkamer lijkt veel groter door het ophangen van een spiegel. Vaak word een spiegel in de hal of gang opgehangen, maar onze design spiegels zijn ook geschikt voor de badkamer, slaapkamer of woonkamer. Met een spiegel uit het aanbod van LUMZ.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts