woensdag 15 augustus 2018

Verticale lamellen verduisterend

Verticale lamellen verduisterend

Bestel verduisterende lamellen in de webshop. En vraag een gratis monster aan. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Goedkoper Dan In De Winkel. Specialistisch advies nodig?


Verduisterende lamellen Verduisterende verticale lamellen ideaal als raamdecoratie voor in de huiskamer, studeerkamer of de badkamer. Onze verduisterende lamellen zijn verkrijgbaar in diverse dessins en kleuren. De verticale verduisterende lamellen zijn standaard 89mm bree in een beperkt aantal kleuren ook in breedtes van 52mm, 70mm en 127mm. Verticale jaloezieën worden over het algemeen gevraagd voor grote ramen te bekleden. Wij bieden onze lamellen aan in 89mm en 127mm.


Door de mogelijkheid om de lamellen te oriënteren is het gemakkelijk om licht en privacy te regelen! Al onze systemen zijn rail, lamellen , kettingen en ballastplaatjes inbegrepen. Verticale lamellen zijn gemaakt van pvc en daardoor ook geschikt voor vochtige ruimtes. De lamel heeft een breedte van mm.


Verticale lamellen verduisterend

De kettingbediening kan je naar keuze links of rechts plaatsen. Wij beschikken over een ruime keuze verduisterende verticale lamellen. Deze lamellen zijn beschikbaar in 89mm en 127mm.


Voor kleinere ramen geven wij de voorkeur aan 89mm lamellen voor grotere ramen zijn beide van toepassing. Onze verticale lamellen zijn allemaal op maat gemaakt en geproduceerd met de beste componenten op de markt. Een verticale lamel gemaakt van PVC is ook geschikt voor vochtige ruimtes.


Verticale lamellen verduisterend

Textiel lamellen zijn op vele plaatsen in huis te gebruiken. Ze geven een geborgen en knus gevoel aan een ruimte mee en zijn geschikt voor zowel een landelijk, modern als klassiek interieur. We hebben producten die in beperkte mate daglicht doorlaten, maar ook vind je bij ons prachtige verduisterende verticale lamellen , ideaal voor op de.


Bij PVC lamellen is dit anders: dicht is dicht. Ze werken dus verduisterend. Heb je brede of juist smalle ramen die je wil verfraaien en verduisteren met lamellen ? Zowel stoffen als PVC lamellen zijn verkrijgbaar tot een breedte van wel zes meter en een hoogte van drie meter. Ontdek ons ruime assortiment! Bekijk ons aanbod van verduisterende lamellen op JYSK.


Verticale lamellen verduisterend

Decosol standaardmaten verticale lamellen verduisterend geven je interieur een moderne uitstraling. Daarnaast zijn verticale lamellen perfect voor hoge raampartijen. Door middel van het kantelen van de lamellen kan gespeeld worden met de lichtinval en privacy. Ze hebben een strakke en tijdloze uitstraling.


Perfect wanneer je van een modern en trendy interieur houdt. Lamellen hangen verticaal , van boven naar beneden. Doordat de lamellen verticaal hangen kunnen stof en vuil zich niet verzamelen op de lamel. Hierdoor hoef je deze zelden schoon te maken.


Met de bijgeleverde handleiding en de video op de website van JYSK is het prima te doen. Ja, de lamellen zijn gevouwen in de verpakking, maar door de gewichtjes onderaan de lamellen gaat de vouw eruit. In verband met katten is dit voor ons een goede oplossing, want die kunnen door de lamellen heen lopen en naar buiten kijken. AANBIEDING stuk 14-stuk 7-Lees meer WIN EEN JYSK CADEAUKAART T. Meld je nu aan voor de JYSK nieuwsbrief.


Met een modern karakter is de verticale lamel geschikt als raamdecoratie voor vrijwel alle raamvormen. Er is keuze tussen verticale lamellen 89mm of verticale lamellen 127mm en uit vele verschillende kleuren. Voor een subtielere uitstraling kies je voor een lamel van 89mm en voor een robuustere uitstraling voor een lamel van 127mm. Kunststof verticale lamellen op maat gemaakt. De keuze van verduisterende kleuren in PVC lamellen is daarom zeer uitgebrei vindt u toch nog niet de kleur die u zoekt?


Bij GAMMA vind je een groot assortiment lamellen waarmee je je huis volledig kan verduisteren en je privacy kan waarborgen. Door de verticale lamellen half dicht te draaien voorkom je inkijk. Terwijl je wel licht binnen krijgt, mooi gefilterd licht zelfs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts