woensdag 22 augustus 2018

Standaard maat raamkozijn

Bestel eenvoudig en snel op beslist. Beddengoed goedkoop online. Altijd de beste deal voor jou. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. De hoogtemaat wordt bepaald door de buitenwerkse maat – mm.


Standaard maat raamkozijn

Meet de muur op verschillende plaatsen op en neem de smalste maat. Gebruik nu de kleinste maat en haal daar de speling af. Een raamkozijn van Toelevering online: standaard of op maat gemaakt. Toelevering Online heeft een zeer divers aanbod aan raamkozijnen met standaard afmetingen. Wil je toch liever een andere afmeting?


In de online configurator kun je je eigen raamkozijn samenstellen. Hier is het mogelijk om zelf extra opties toe te voegen. Deze standaard raamkozijnen zijn gebaseerd op veelgebruikte afmetingen. Wanneer je de afmetingen van het raamkozijn nog moet bepalen, bijvoorbeeld bij het bouwen van je huis, dan is het wellicht financieel aantrekkelijker om te kiezen voor een standaard maat houten raamkozijn.


Wij willen ervoor zorgen dat al, maar dan ook al onze klanten tevreden zijn over onze producten. Daarom beginnen we ook nooit aan uw houten raamkozijnen voordat u een uiteindelijk akkoord heeft gegeven. STANDAARD BINNENKOZIJNEN UIT VOORRAAD OF IN ENKELE DAGEN KLAAR ! Houtafmetingen standaard 67x11 90x11 67x13 90x1mm dik. Afwijkende maten zijn mogelijk maar kunnen kostenverhogend werken.


Sponning maat is 17x2 17x4 17x4 17xmm met standaard rechte sponning. De raamkozijnen op maat worden thuis afgeleverd. Daarnaast kan een kozijn ook voorzien worden van een verbreedde onderdorpel van 14cm breed.


Standaard maat raamkozijn

Verder is iedere maat leverbaar, ook extra grote maten voor het restauratie werk. Kozijnen kunnen op iedere gewenste maat besteld worden. Of u nu een vast glaskozijn, raamkozijn , deurkozijn of een voordeurkozijn wilt aanschaffen, bij kozijnenbesteller.


De voordelen van een hardhouten kozijn. Al onze kozijnen worden gemaakt van mahoniehout. Mahoniehout staat bekend om zijn karakteristieke en unieke uitstraling en natuurlijk om de kleur. Voordat uw raamkozijn daadwerkelijk in productie wordt genomen ontvangt u van ons altijd eerst een technische tekening.


Standaard maat raamkozijn

Mocht u hier nog wijzigingen op willen aanbrengen dan is dit uiteraard geen probleem! We zullen nooit in productie gaan zonder uw uiteindelijke goedkeuring. Alles is behandeld met lagen watergedragen grondverf (120mù). Lak is geschikt voor buiten toepassing, op aanvraag een KOMO-certificaat beschikbaar. Met een hardhouten raamkozijn van De Kozijnenman schaft u een duurzaam en kwalitatief hoogwaardig raamkozijn aan.


Standaard worden alle door. Stel zelf je aluminium kozijnen samen, vind prijzen en informatie en bereken je kosten. Aluminium kozijnen hebben een luxe industrial look, zijn licht en erg geschikt voor grootschalige constructies. De kozijnen zijn in ieder gewenste maat te bestellen en prijzen zijn eenvoudig te berekenen.


Staat jouw model kozijn er niet tussen? Houten raamkozijnen op maat. Hout wint ook aan populariteit, ondanks de ontwikkelingen op het gebied van kunststof en aluminium. Bij KARWEI vind je een ruim assortiment kant en klare horrramen. Stel hem samen met de configurator van KARWEI.


Op deze pagina bieden wij je een overzicht van de standaard deurmaten voor Nederlandse deuren. Voor Nederlandse binnendeuren gelden volgens de BeoordelingsRichtLijn (BRL) de onderstaande standaardafmetingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts