maandag 13 augustus 2018

Wissellijst

Ruim aanbod wissellijsten. Altijd gratis verzending en supersnel geleverd! Gratis verzending boven 39€. Op zoek naar Design Wissellijsten? Doe inspiratie op en bestel direct.

Bestel nú uw favoriete Wissellijsten. Naast dit type wissellijst bieden wij ook houten wissellijsten aan. Deze lijsten hebben een natuurlijke look en vallen daardoor op. Verder zijn er nog de randloze wissellijsten, die de nadruk leggen op de inhoud van de lijst.


Geef je huis meer persoonlijkheid met onze muurstickers, collagelijsten, posters en kunstkaarten. Voor al je losse foto’s hebben we mooie fotolijsten. Een wissellijst is zoals de naam doet vermoeden een fotolijst waarbij je de foto snel kunt wisselen.

De lijst bestaat uit een frame en een (glas)plaat. Doormiddel van klemmetjes kun je de achterzijde van de lijst wegnemen en snel de inhoud verwisselen, een kliklijst wissel middels dit zelfde principe alleen dan via de voorzijde. Onze medewerkers helpen u graag verder. De Alu-Poster is onze meest voordelige backloader voor een zeer scherpe prijs. Lijsten voor posters en prints tegen goede prijzen in zwart en wit.


We hebben ook lijsten in goud en koper. We verkopen houten lijsten en metalen lijsten in de. Onze wissellijsten en fotolijsten worden standaard geleverd helder float geslepen glas maar je kunt er ook voor kiezen om je aluminium wissellijst of fotolijsten met een voorzetplaat van Reflex Control (polystyreen) of anti reflectie glas uit te rusten.


Shop jouw fotolijsten makkelijk en snel op hema. Bij IKEA vind je stijlvolle en moderne lijsten voor aan de muur. Omring je mooiste foto’s en posters met een mooie lijst en maak je huis persoonlijker. Alle maten en vormen Wissellijsten bij Posters. Het maakt niet waar u de wissellijst ophangt, met een wissellijst van de wissellijstenhal bent u altijd verzekerd van een plaatje aan de muur.


De Wissellijstenhal heeft een zeer breed assortiment, hierdoor hebben wij altijd de wissellijst die u zoekt. De wissellijsten zijn geschikt voor zowel prive als zakelijk gebruik. Wij hebben een eigen lijstenmakerij waar je wissellijsten kwalitatief op maat worden gemaakt.

Ook kunt u gebruikmaken van de meegeleverde, witte passe partout. Uw foto springt er zo nog meer uit. Zowel standaard als op maat gemaakte lijsten voor iedere foto.


Bij ons vind je doorgaans altijd de fotolijsten waar je naar op zoek bent, of het nu gaat om een witte fotolijst, houten fotolijsten, aluminium wissellijst of een fotolijst met passepartouts. Een fotolijst staat overal leuk en roept herinneringen op. Bekijk het aanbod op leenbakker. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.


Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts