vrijdag 10 augustus 2018

Contour sticker

Van autostickers tot raamstickers en groot formaat stickers tot doming stickers! D stickers, voor buiten en binnen. Profiteer nu van gratis verzending. Een rol vol met jouw stickers.


Levering binnen dag mogelijk!

Altijd korting voor vaste klanten. Voor 23:uur besteld = zelfde dag verzonden. De contour gesneden stickers worden uitgestanst geleverd. Je kunt contour stickers bestellen en laten snijden in iedere vorm en ieder formaat.


Wij verzekeren je van de allerbeste. Contour stickers featuring millions of original designs created by independent artists. Decorate your laptops, water bottles, notebooks and windows.


Iedere gelegenheid kun je personaliseren met je eigen unieke tekst of foto!

Naast onze stickers met standaard maten en vormen produceren wij ook stickers met andere vormen, de zogenaamde contour stickers. Zo kunt u de stickers in elke vorm en maat ontvangen, precies naar uw wensen! Vraag via onderstaand formulier een offerte aan voor de stickers die u zoekt, en wij sturen u zo snel mogelijk een passende prijs en advies. De vormstickers worden gedrukt met supervolle kleuren en hebben een lange levensduur. Stickers in iedere gewenste afmeting.


Cookies zijn niet altijd even goed voor je bloedglucose, maar voor de werking van de webshop zijn ze wel handig. Wel goed om te weten: we slaan geen persoonlijke. Contour gesneden stickers ofterwijl stickers uitgesneden in elke gewenste vrije vorm is een zeer mooie maar speciale techniek wat kan zorgen voor mooie toepassingen. Vind je een rechthoekige sticker te standaard?


Wat dacht je van een unieke vorm? Oftewel: een contour sticker die precies de uitlijning van jouw ontwerp volgt! Speel met de vorm en plak jouw contoursticker op je raam.


Met onze Zünd snijmachine kunnen we je drukwerk in allerlei vormen snijden. Denk daarbij aan letters, je bedrijfslogo of andere vormen. Contour snijden kunnen we doen bij veel plaatmaterialen en grootformaat stickers.


Kijk ook op onze pagina over drukwerk stansen als je kleine stickers of ander drukwerk in een eigen vorm wilt.

Druk stickers van je eigen ontwerp. Maak je eigen contouren en bepaal zelf de indeling van jouw stickervel. Al onze stickersoorten zijn permanent hechtend.


Transparante stickers (in spiegelbeeld gedrukt) kun je aan de binnenzijde van een raam plakken, waarbij de print aan de buitenkant leesbaar is. Contourstickers worden ook wel vrije vorm stickers genoemd. Standaard kun je kiezen uit ronde, vierkante, ovale en rechthoekige stickers.


Bij contourstickers kun je zelf de vorm bepalen. Elke vorm is mogelijk, zolang er maar een contour om je ontwerp heen zit. Elke vorm sticker op elk gewenste zelfklevende materiaal, een hoge kwaliteit voor een lage prijs en altijd snel in huis! Moeten uw stickers een specifieke vorm hebben?


Wij maken stickers op maat! Vraag hier vrijblijvend een offerte aan voor contourstickers. Beschermfolie is een transparante laag die over de sticker wordt aangebracht. Hierdoor is de sticker krasvaster en verlengt u de levensduur van de sticker.


Vinyl stickers printen Grootformaat stickers bestellen in een rechthoekige vorm of met een contour gesneden vorm. Je sticker heeft dan een matte uitvoering en de achterkant is voorzien van een breeklijn. Wat is contour gesneden drukwerk? Wat leuk dat je ons bezoekt!


Of je nou op zoek bent naar letter stickers , cijfer stickers , naamstickers, logo stickers , we kunnen het allemaal. Voeg je eigen foto's en tekst toe. Onze stickers plakken overal op!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts