maandag 20 augustus 2018

Opvouwbare bak

De hoekconstructie maakt deze bak hoog belastbaar. Uitgebreid programma accessoires. Alle opvouwbare bakken kunnen geleverd worden met vele toebehoren om uw inhoud te beschermen, markeren, vervoeren en te verzegelen, zoals verzegelingen, etikethouders, onderzetwagens. Projectmatig leveren we onze transportbakken ook in andere kleuren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze verkopers.


Opvouwbare bak 600x400x3mm.

Kunststof opvouwbare euronorm stapelbak, eenvoudig op te vouwen en te openen. U vindt bij ons inklapbare bakken met een inhoud tot liter en opvouwbare kunststof kratten met open en gesloten constructie. Wij leveren ook inklapbare euronorm bakken , naar keuze voorzien van geïntegreerde deksel. Onze opvouwbare kratten en inklapbare boxen zijn voorzien van stevige en gebruiksvriendelijke handgrepen.


De opvouwbare Wild zak van Farmland is niet alleen optimaal, en waterdicht transport. Wilde zak past in elke auto en is daarom ideaal. De wildzak is gemaakt van zeer slijtvast Oxford Nylon en de naden zijn gelast. De side handvatten voor het eenvoudig dragen.


Met de twee spanbanden en quick release gespen kan de wildzak goed worden gesloten.

Onder vouwkratten verstaan we vouwbare kunststof bakken voor opslag en transport (handige opvouwbare kratten, vouwkratten van rood tot blauw, een square vouwkrat, enzovoorts). Wat u ook zoekt, u vindt het vouwkrat van uw keuze bij krattenexpert Schiphorst Transport- en Opslagtechniek B. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Een wat grotere bak dan het grootste pannetje van je setje kan soms erg handig zijn.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Wasje laten weken, de afwas doen, water verzamelen, groenten wassen, groenten schoonmaken, verzin maar raak voor een knaak. Uiteraard kunt u deze handige opvouwbare keukenbenodigdheden ook gewoon thuis gebruiken. Een opvouwbare trechter bijvoorbeeld neemt veel minder ruimte in dan een gewoon exemplaar.


Bij De Wit Schijndel kunt u overigens uitstekend terecht voor nog meer handige opvouwbare artikelen. Bijvoorbeeld als u met uw hond op reis gaat of een lange wandeling gaat maken. De bakken kunt gebruiken als drink- en voerbak.


Dankzij de karabijnhaak kunt u het eenvoudig bevestigen. Handige opvouwbare siliconen voer- of drinkbak voor de hond. Door te drukken kun je de bak gemakkelijk tot een platte schijf vouwen. Dankzij het unieke ontwerp is deze kom zeer draagbaar en handig. Hij kan opgevouwen worden totdat hij helemaal plat is, en als u hem nodig hebt kunt u hem gewoon uitvouwen - perfect voor onderweg of bij lange wandelingen.


Voor kleine honden raden we de kleine bak aan en voor grotere honden de grotere.

Met draaggrepen en een aantrekkoordje. Alles netjes opgeborgen en georganiseerd. Opbergboxen, opbergdozen en manden shop je op IKEA. Je fleurt er ook nog eens je interieur mee op! U heeft de keuze uit een HDPE en een PP op maat gemaakte bak.


Welke oplossing is het beste voor u? Liever een andere oplossing dan een kunststof lekbak? Geen kunststof lekbak maar liever een stalen of opvouwbare variant? Bekijk dan ons complete assortiment stalen lekbakken, opvouwbare lekbakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts