woensdag 15 augustus 2018

Plissé vliegendeur

Koel in Zomer, Warm in Winter. Ga Voor Een Duurzame Keuze. Dé specialist op het gebied van deurbeslag. Bekijk ons ruime assortiment hier! Nikkel, Matnikkel, En Oud Messing.


Gratis Bezorgd En Tot Wel Staffelkorting!

Bestel gordijnen gemakkelijk en snel op beslist. Een plissé vliegendeur op maat laten maken. Het is heerlijk om de tuin naar de achterdeur open te zetten zonder dat u daarbij last heeft van insecten die binnendringen. Dit komt bijvoorbeeld doordat het vliegengaas niet oprolt, maar automatisch opgevouwen wordt tijdens het bedienen. De plissé vliegendeur kan worden toegepast bij zowel deuren als bij een schuifraam.


Schuifpui met plissé vliegendeur. Indien de plissé vliegendeur op het kozijn gemonteerd wordt kan men gebruik maken van een zogenaamde op de dag set. Dan is een hordeur een handige en decoratieve oplossing.

Er zijn verschillende types beschikbaar. Je kunt kiezen uit een vliegengordijn of een vaste vliegenraam, Wil je liever iets anders? Dan kan je kiezen voor een rolvliegenraam of een plissé type. Let wel goed op het formaat, want er zijn verschillende afmetingen beschikbaar.


Je kan het zelfs eenvoudig wegnemen in de wintermaanden. Kom meer te weten over onze vliegendeuren in één van onze showrooms of maak een afspraak met een Belisol-adviseur. Horren bij dakvlakvensters. Een gesloten cassette met hierin het plissé -gaas wordt over het dakvlakvenster geplaatst tegen de binnenafwerking ( chamranles of gipsplaat ). De vliegendeuren zijn voorzien van een plisse stof. Hierdoor vouwt de vliegendeur als een harmonica in elkaar als u hem dicht doet.


Bij plissé hordeuren wordt het gaas gevouwen zodra je de hor openschuift. Doordat het gaas vouwt, in plaats van rolt, staat de deze niet continu op spanning en kun je de vouwhordeur eenvoudig op elke gewenste stand zetten. Bent u op zoek naar een plisse hordeur?


Kijk dan in de plisse hordeuren webshop voor ons uitgebreide assortiment aan horren. De hordeuren van plissé zijn praktisch onderhoudsvrij. Hierdoor kunt u er zekerder van zijn dat de plissé hordeur probleemloos blijft werken.


De plissé hordeuren heeft onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen.

Kwaliteit voor de beste prijs! Bezoek onze showroom op afspraak! Vakkennis en jaar ervaring! Welkom op VliegenraamShop. De webshop voor plissé vouwhordeuren aan scherpe prijzen!


Snelle levering in België en Nederland! De meest opvallende verschijning in ons assortiment biedt zich ongetwijfeld aan in de gedaante van de plissé -vouwdeur. Dit model wordt in principe gekenmerkt door dezelfde mogelijkheden als een traditionele vliegendeur. Zoals de benaming het al een klein beetje verraadt, kan ze weliswaar (horizontaal) worden opgevouwen worden.


U kunt bij ons kiezen tussen twee soorten vliegendeuren : plissé hordeur. Deze vliegendeuren zijn eenvoudig te plaatsen en kunt u open en dicht schuiven om naar binnen en naar buiten te lopen. Door de vouwen in de hor beweegt deze makkelijk mee. De bekende plissé vouwdeur met geplisseerd gaas is een vliegendeur met karakter. Het zwarte geplisseerde gaas zorgt voor een trendy look.


De lage drempel van slechts mm zal een vlotte doorgang zeker niet in de weg staan. Wilt u een plissé hordeur op maat bestellen en zelf plaatsen, dan kunt u deze bestellen bij onze zusterwebshop Aluprotect. Wij kunnen ook dubbele plissé hordeuren leveren. Zoekt u iets anders voor uw plissé hordeur? Wil je hordeuren kopen die zowel geschikt zijn voor je buitendeuren als je schuifpui, kijk dan zeker eens bij ons aanbod plisse hordeuren.


Plissé hordeur op maat gemaakt. Bij plisse hordeuren wordt het horgaas gevouwen in plaats van gerol waardoor je de deurhor in iedere gewenste stand kan zetten zonder dat het horgaas op spanning komt te staan. Alleen als de hordeur buiten gebruik is, wordt het aangeraden om regelmatig de ondergeleider schoon te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts