woensdag 15 augustus 2018

Oude kast opknappen voor en na

Vind oude kasten het nu op Kensaq. Ontdek ons unieke assortiment kasten. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!

Oude meubels opknappen alle technieken die u daarvoor kunt gebruiken. Die willen wij graag met u delen, want het opknappen van oude meubels is helemaal niet zo moeilijk en je kan dat met een groot aantal technieken doen. Dus pak dat oude kastje uit de schuur en ga aan de slag met deze uitleg waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je die mooie verweerde look krijgt. Nog leuker is het als je ook de prachtige uitstraling ven een oude waslaag en verweerde verflaag kan simuleren. Heb jij ook een oud kastje staan?


Of heb je net een oude kast gekocht die je wilt opknappen ? In dit korte artikel leggen we je uit welke stappen je moet doorlopen.

Zo tover jij dat oude meubelstuk om in een pareltje! Hieronder zie je hoe wij een oude secretaire gaan opknappen. We willen graag onze computer in de secretaire zetten. Info over oude kast opknappen.


We hebben een ruim assortiment brocante, vintage en industriële kasten. De oude kasten in ons assortiment zijn uniek en hebben een sfeervolle uitstraling. Het assortiment oude kasten is erg divers en wisselt continue. Ook ons assortiment op maat gemaakte kasten is breed en je kunt eindeloos variëren en aanpassen.


Of je nu prachtige oude houten planken voor de vloer hebt gekocht, een mooie houten medaillon stoel of misschien zelfs een oude trap: houtvuller kun je altijd goed gebruiken. Vooral als je van plan bent het meubel over te schilderen. Met dit spul in huis kun je makkelijk vintage meubels opknappen , zonder dat je eerst naar de winkel hoeft te gaan.


En geen wonder ga maar eens naar de winkel voor een kastje en je betaald een vermogen. En mensen die weten hoe je oude meubels moet opknappen geven daar het geld niet voor uit. In een paar uur heb je een kast een volledige transformatie gegeven.


Houd er wel rekening mee dat voor sommige apparaten en onderdelen een lange levertijd geldt en dat goede klusjesmannen vaak lang van tevoren vol zitten. Het vervangen van het werkblad geeft de keuken meteen al een compleet nieuwe en frisse uitstraling.

Er bestaan onder andere werkbladen van kunststof, beton, marmer en hout. Bekijk ons gehele meubelen assortiment online. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Die watjes kan je heel eenvoudig om de kraan heen winden zodat na minuten ook je kraan er weer spik en span uitziet. Eigen oude badkamer goedkoop opknappen , of badkamer in nieuwe huis? Is het je eigen oude badkamer die je goedkoop wilt opknappen , dan denk je wellicht aan kleine dingen, zoals wat leuke accessoires in de badkamer.


Voor deze ‘doorschuurtechniek’ kun je het beste krijtverf gebruiken. Deze verfsoort geeft een prachtig brocante effect aan al je meubels en is verkrijgbaar in duizenden nostalgische kleuren. Je kunt altijd bij Mart terecht voor gratis interieuradvies om je kast mooi brocante te verven. De kasten in mijn loods zijn stuk voor stuk net even anders en dat maakt ze zo uniek.


De kasten zijn door mij opgeknapt , met behoud van de authentieke stijl van de kast. Vervolgens geef ik de kasten een mooie kleur die goed past bij de uitstraling van de kast. Uw kast opknappen doen wij door middel van professioneel spuitwerk. Kast opknappen en de kleurkeuze. Door het vakkundig laten opknappen en overspuiten van uw kast , krijgt u een op het oog compleet nieuwe kast.


Door onze jarenlange ervaring met kasten opknappen , keukenkastjes opknappen en stoelen spuiten, garanderen wij u optimale kwaliteit. Opknappen en schilderen van oude meubels is een top idee. Wanneer u het opknappen en schilderen zelf doet bespaart u een hoop geld. Een mooie brocante kast of tafel in een winkel kopen is duur.


Als u een grenen kast gaat pimpen in brocante stijl, dan bent u veel minder geld kwijt. Daarnaast hebt u vele opties indien u het opknappen zelf doet. Voor een nog fijner resultaat kan het hout daarna worden bevochtigd en na het drogen nogmaals geschuurd worden met papier van de fijnste korrel. Wegwerken oneffenheden in het hout Wegwerken van deukjes en putjes kan soms als het hout van een niet te harde soort is. Bijna iedereen heeft er wel eentje: een oud kastje dat altijd in de familie is geweest, maar eigenlijk niet meer van deze tijd is.


Weggooien kan, maar je kunt het ook opknappen. Het resultaat is dan vaak verbluffend en veel sprekender dan een standaard kastje dat je koopt bij gewone meubelzaken. Met deze eenvoudige tips kun je heel ver komen!


Wij werken ook nog op een milieuvriendelijke manier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts