donderdag 23 augustus 2018

Pottenbakken workshop

Schrijf je meteen in, of neem telefonisch of over de mail even contact op! Laat je bedrijf groeien door 1 jezelf te laten zien met vloggen. TIP: Geef een mimi workshop als kado. De miniworkshop pottenbakken duurt uur en is bedoeld voor – personen of een gezin met kinderen tot jaar. In het laatste geval gaat de meeste aandacht naar de kinderen.


AANBIEDING: Bij een volwassene en een kind E1- korting.

Workshop pottenbakken Bathmen-Deventer. Bij de Pottenbakkerij worden er diverse workshops pottenbakken gegeven. Leuk voor een vrijgezellenfeest, een vriendinnen- of bedrijfsuitje!


Voor de workshop pottenbakken heeft u geen ervaring nodig en u wordt begeleid bij het draaien en boetseren. In de pottenbakkerij worden workshops pottenbakken , glasfusing, kinderfeestjes, vrijgezellenfeestjes en cursussen gegeven. Nieuw is het fusen van glas. De pottenbakkerij heeft draaischijven om te pottenbakken. Daarnaast zijn er voldoende werkplekken aan tafel om te boetseren of te glazuren.


Naast wekelijks of tweewekelijkse cursussen worden er ook losse workshop of weekenden pottenbakken georganiseerd.

De cursus pottenbakken is zowel voor beginners als voor gevorderden. Doordat er in kleine groepen wordt gewerkt kan Patrick persoonlijke aandacht aan elke cursist geven. Beginners kunnen goed kennismaken met pottenbakken en gevorderden kunnen op hun eigen niveau verder gaan met hun werkstukken, onder begeleiding.


Tijdens een workshop pottenbakken bij dé pottenbakker van Rotterdam brengt De Kleimeester u alle fijne kneepjes van het vak bij. Mijn naam is Bert Kloppers en dankzij mijn ruime ervaring en passie voor de keramiek kan ik u leren draaien, handvormen, mallen maken en glazuren. In zijn atelier in Groenekan verzorg Ik cursussen pottenbakken. De lessen zijn op maandag en dinsdagavond of op woensdag, donderdag en vrijdagochtend.


Er wordt in groepen van max. In deze tweedaagse workshop , helpt Lucia Fransen jou bij het bouwen met platen klei en daarbij het toepassen van verschillende engobedecoratie-technieken. De workshop wordt gegeven op zaterdagen van 10.


WORKSHOPS POTTENBAKKEN IN FRANKRIJK. Draaien, boetseren en decoreren. Kafé Keramiek biedt initiaties en lessenreeksen pottenbakken aan met Manu Vanherp.


Daarnaast worden gastdocenten uitgenodigd voor thematische workshops. Kijk dan bij de workshop van je keuze op welke data dat mogelijk is. Bij de pottenbakworkshop worden regelmatig data toegevoegd) N,B. Een workshop draaien is een gezellige activiteit voor bijvoorbeeld kinderfeestjes, familiefeestjes, vrijgezellenfeestjes, vriend(inn)enuitjes en teamuitjes en is ook zeer geschikt voor iedereen die gewoon eens wil kennismaken met het werken met klei.


Bekijk de workshoppagina voor meer informatie.

Naast creatieve workshops in Noord-Brabant kunt u bij ons terecht voor onder andere sportieve activiteiten, muzikale workshops en zakelijke workshops. Inschrijving van je gekozen cursus ( workshop ) is pas definitief na ontvangst van de betaling. De cursusprijs is inclusief alle materialen zoals klei (crème kleurige steengoedklei), glazuren en gebruik van gereedschappen en natuurlijk thee en koffie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts