donderdag 23 augustus 2018

Gordijnen voor kiepramen

Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. Ontdek ons ruime assortiment! Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!


Voor een draai- kiepraam zijn gordijnen meestal niet de meest praktische oplossing.

Je zult in de meeste gevallen het gordijn open moeten schuiven, voor je het raam kunt openen. Wanneer het raam niet te ver naar binnen opent, kun je kiezen voor lichte gordijnstoffen die met het raam meebewegen, zoals vitrages. Wat is de ideale raamdecoratie voor draai kiep ramen ? Hoewel dit type kozijnen fijn is voor het onderhou is het vaak lastiger om passende raambekleding te vinden voor deze ramen. Aluminium jaloezieën voor draai- kiepramen Speciaal voor draai- kiepramen hebben we aluminium jaloezieën in onze collectie.


Onze aluminium jaloezie op maat mm kun je monteren door middel van klemsteunen. Hierdoor wordt monteren eenvoudig en hoef je niet te boren. Overige raambekleding voor een draaikiepraam.

Bekijk de aluminium jaloezie op maat mm. Andere raamdecoratie waaronder gordijnen zijn minder geschikt voor draai kiepramen , omdat je ze niet op het raam zelf kunt bevestigen. Uiteraard kunnen de gordijnen wel voor het draaikiepraam gehangen worden, zolang de afstand groot genoeg is, zodat het draaikiepraam in volledige stand geopend kan. Heb je een draai- kiepraam in huis of ben je van plan er eentje te plaatsen? Vergeet dan niet goed na te denken over de raamdecoratie voor een draai kiepraam ! Draai- kiepramen zijn erg handig maar hebben speciale raamdecoratie voor draai kiepramen nodig.


Onze collectie bestaat uit een ruim aanbod kleuren, maatvoeringen en stoffen. Plisse gordijn draai- kiepraam. Rolgordijnen zijn praktisch, voordelig, sfeervol en geschikt voor ieder interieur.


Een type raambekleding dat geschikt is voor jouw draai- kiepraam is een plisségordijn, ook wel dupligordijn genoemd. Onze plisségordijnen voor draai- kiepramen kunnen we namelijk inspannen op het raam waardoor je het draai- kiepraam gewoon kunt blijven gebruiken, zonder dat het gordijn gaat klapperen. Om het draaien en kiepen van het raam niet te belemmeren, is het belangrijk om de juiste raamdecoratie voor een draai- kiepraam te kiezen.


Zo kun je het raam goed openen en blijft de raamdecoratie mooi. Met deze steun voor draai- en kiepramen is het mogelijk om raamdecoratie op te hangen zonder te hoeven boren. Deze steunen zijn universeel en passen op ieder kunststof of aluminium draai- kiepraam.


Kies dan de Top Down Bottom Up optie, hierbij kunt u de stof zowel aan de onder- als bovenkant bedienen. Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops!

Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. U hoeft geen gaten te boren of schroeven te gebruiken in het glas of kozijn van uw draai- en kiepraam. Zoek je gordijnen voor draaikiepramen?


Gordijnen kiezen voor draai kiepramen. Deze ramen kunnen op twee manieren worden geopend. Je kunt het raam helemaal naar binnen toe draaien zoals een normaal raam, of je kunt het raam van bovenaf naar binnen toe kiepen. Dit kan zonder dat het raam volledig open te zetten. Je kunt kiezen voor boormontage, maar ook voor montage doormiddel van klemsteunen zodat je niet hoeft te boren.


Door een zijgeleiding toe te voegen zal de jaloezie altijd strak hangen en met het raam mee bewegen. Voor 23:bestel morgen in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Houdt u van veel licht in huis? Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.


Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts