maandag 1 oktober 2018

Fotobehang zelf ontwerpen

Hier vind je uniek en creatief fotobehang - Vertel je verhaal! Kwaliteit – op maat gemaakt. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Kies uit 1producten vanaf € 295.


Bespaar tot wel via kiesproduct.

Zelf je fotobehang ontwerpen in eenvoudige stappen voor slechts € 1per m²! Binnen twee weken thuis geleverd! Nieuw bij Praxis is het ontwerpen en samenstellen van fotobehang dat perfect aan jouw eisen voldoet. Niet alleen qua afmetingen, maar ook qua bedrukking!


Upload een eigen foto of maak een keuze uit de databank van Praxis. Heb je zelf geen mooie foto, maar wil je wel graag een mooie fotowan dan kun je kiezen uit ruim 1. Je kunt kiezen uit meer dan categorieën, variërend van architectuur, design, landschap en natuur.

Waar is eigen ontwerp vliesbehang verkrijgbaar? Fotowand: voor fotobehang op maat dé specialist. Op onze site vindt u volop inspiratie en tips voor uw persoonlijke fotowand! Waarom zou je zelf moeilijk doen om de perfecte foto te maken, als er adembenemende plaatjes geschoten worden door professionele fotografen.


Dat dachten ze bij Eijffinger ook. Bekijk hier onze leuke fotobehang woonkamer ontwerpen in verschillende kleuren, maten en printjes! Wil jij graag je woning renoveren?


Dan bent u bij ons op het juiste adres! Neem een kijkje naar onze interessante fotobehang papier woonkamer ontwerpen. Ons fotowand woonkamer behangpapier is een leuk idee voor je woning. Ontwerp hier zelf je behang.


Fotobehang van eigen foto of illustratie. Dat is helemaal niet moeilijk! Je hoeft alleen maar een foto of afbeelding te uploaden. De bestandsindeling maakt niet uit.

Daarna voer je de precieze afm Lees meer etingen in en kies je het materiaal voor je behang. Zodra je je bestelling hebt geplaatst, gaan wij voor je. Het enige wat je hoeft te doen is jouw foto te uploaden waarna je de afmeting invult en een keuze maakt voor het behangsoort die jij wilt. Met als resultaat een uniek en persoonlijk fotobehang.


Creëer een persoonlijke woning door uw eigen ontwerp fotobehang af te drukken in een uitstekende kwaliteit. Een eigen fotobehang maken is heel eenvoudig – upload gewoon de foto die u als behang wilt en snijd deze bij tot de door u gewenste hoogte en breedte. Wij bieden u zekerheid doordat we alle ontwerpen één voor één bekijken. Omdat wij zelf produceren zijn de levertijden kort en de kwaliteit is fantastisch.


Eigen foto op vliesbehang. Ook fotobehang met een eigen ontwerp printen wij uitsluitend op vliesbehang. Vliesbehang heeft als goede eigenschap dat het eenvoudig aan te brengen is en dat het niet krimpt. De prijs voor het printen van een eigen foto op behang bedraagt € 1per m(inclusief BTW).


Dan wordt jouw behang nog persoonlijker. Hierbij kun je zelf kiezen wat voor soort foto het wordt, bijvoorbeeld een vakantiefoto, natuurfoto of familiefoto. Het kiezen van fotobehang hangt af van het oppervlak waarop het geplaatst moet worden. Als je bijvoorbeeld je badkamer of keuken ermee wilt decoreren, kies je voor wasbaar fotobehang dat gelamineerd is, zodat het ontwerp beter beschermd is tegen vuil en vocht. Je kunt ervoor kiezen om het fotobehang zelf te plakken, of gebruik te maken van onze handige plakservice.


Versier je huis, kantoor of studio met een behang waarop je eigen foto of andere foto naar keuze staat. Lees hier meer over de montage van je fotobehang. Maak je eigen unieke persoonlijke fotobehang. Of het nu ter decoratie van je eigen woning is of voor een kantoor, winkel of restaurant – met fotobehang kan je een ruimte professioneel stylen en je eigen creativiteit uiten.


Het maakt niet uit of het een op maat aangepast fotobehang voor een bepaalde ruimte is of een 3D- fotobehang dat je hersenen en ogen zal bedriegen en je perceptie van de ruimte volledig zal doen veranderen. In onze digitale printafdeling drukken we jouw ontwerp af op vliesbehang van 1gr, een flink stuk steviger dan doorsnee behangpapier. Dankzij het hoogwaardige papier en de handige stootrand kan je de banen probleemloos tegen elkaar plaatsen en schiet het behangen goed op.


Jouw fotobehang is niet alleen mooi in huis, het is ook goed voor het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts