dinsdag 2 oktober 2018

Gelderland 4800 hoes

Gelderland 4800 hoes

Specialistisch advies nodig? Afneembare hoes Bijna alle Gelderland modellen hebben een afneembare hoes. Wil je het meubel een keer reinigen of, na verloop van tijd een nieuwe hoes bestellen, dan is dit eenvoudig mogelijk. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Met een nieuwe hoes geef je deze banken een tweede leven.


Gelderland 4800 hoes

Door het unieke Gelderland losse hoezen systeem, kan de bank eenvoudig van een nieuwe hoes worden voorzien. Gelderland kan zelfs de vullingen voor u vernieuwen, zodat de bank weer als nieuw is. Elke dag, milijoenen mensen gebruiken Imgur voor vermaak om geinspireerd te raken.


Gelderland strippensysteem kunnen wij uw waardevolle Gelderland en Design meubelen weer herstellen zoals zij ooit nieuw uit de fabriek kwamen. U zult er verstelt van staan wat u ziet, en velen gingen u reeds voor. U behoud gewoon uw bank waar u zeer aan gehecht bent, met dien verstande dat u toch een nieuwe bank heeft. Herstofferen van Gelderland meubelen. DM Meubeldesign is de specialist op het gebied van herstoffering van alle Gelderland stoelen, banken en fauteuils.


Naast kwaliteit en vakmanschap kunnen wij u hierin ook nog de scherpste prijzen aanbieden. Resultaten van zoekmachines! Gecharmeerd van Scandinavisch design werd al in een heel vroeg stadium van de geschiedenis gekozen voor moderne vormgeving en hoekige vormen. De bank is in vrijwel iedere uitvoering, maat en kleur verkrijgbaar, waardoor hij in ieder interieur past! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis.


Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! De stoffering is leverbaar in stof of leder en de hoezen zijn afneembaar. Er wordt nauw samengewerkt met ontwerpers zoals Jan des Bouvrie, Henk Vos en Rob. Dit Gelderland meubel is een van de eerste banken, waarbij de armleuning en de zit uit een geheel bestaat. Tevens verkrijgbaar in een XL uitvoering.


Er werd al snel gekozen voor een hoekige en moderne vormgeving, waarbij zitcomfort en duurzaamheid hoog in het vaandel stonden. Deze basis, toen geleg vinden we vandaag de dag nog steeds terug in de Gelderland stoelen en banken, alsook in de hockers en poefen. Inmiddels zijn de laatste jaren ook veel nieuwe ontwepers actief voor Gelderland. Profiteer nu van 30- voordeel op de nieuwe Kvadrat. Door de afneembare hoes kunt u ook eenvoudiger dan bij andere merken eens van kleur stof of leder wisselen en dankzij de jaar garantie op de romp zit u ook nog eens gegarandeerd lang goed!


Zijn ontwerpen onderscheiden zich door de eenvoudige, simpele vormen en strakke lijnen. Hij biedt vele mogelijkheden in kleur en maat en voelt zich bijna overal thuis. Een uitzonderlijk mooie bank, die onmiddellijk opzien baarde. Door de armleuningen die één geheel vormen met het zitgedeelte, de afneembare hoes , het voortreffelijke zitcomfort, en vooral: zijn onalledaagse elegantie.


Succes en erkenning volgden - van vinexwijk tot Stedelijk Museum. De bank, fauteuil én poef zijn verkrijgbaar bij ons! De zitelementen kenmerken zich door een elegante maar strakke belijning en optimaal zitcomfort. Zonder op de prijs te letten. Laat u zelfs niet belemmeren door de gedachte dat uw smaak ooit kan veranderen.


Ook dit jaar is er weer een herstoffeeractie van Gelderland. Van juni tot en met augustus krijg u bij aanschaf van een nieuwe hoes een complete herstoffering, incl. U heeft keuze uit alle bekledingsstoffen en leer vermeld in de Gelderland prijslijst.


Gelderland 4800 hoes

Dus NIET op zelf ingezonden stoffen en leer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts