maandag 1 oktober 2018

Klassieke schilderijlijsten

Bestel eenvoudig en snel op beslist. Woondecoratie goedkoop online. Ruim aanbod woondecoratie. We bieden een collectie standaard lijsten, deze zijn op voorraad en direct leverbaar.


Klassieke schilderijlijst Saksen-Coburg - De schilderijlijst Saksen- - schilderijlijsten. Opspannen, inlijsten en vernissen van schilderij of doek.

Vergulde klassieke schilderijlijst , goudkleurig. Maat van de lijst 1x cm. Altijd passend en een snelle levering, bestel nu! Mooie klassieke maar ook moderne ornamenten lijsten welke geheel met de hand worden samengesteld.


Je kunt de lijsten bestellen met een voorzetplaat, mm dik helder float geslepen glas, maar ook als frame voor het inlijsten van een opgespannen werk. De klassieke lijsten van Kunstspiegel. Van fotolijsten tot schilderijlijsten en van het inlijsten van shirts, tot het inlijsten van speciale voorwerpen. Deze schilderijlijst heeft een een brede lijst van 13cm, heel mooi, op ambachtelijke wijze, opgebouwd uit een subtiel en klassiek ornament.


Houten schilderijlijst op maat - Klassiek schilderijlijst op maat.

We verzoeken u altijd bij een doekmaat mm meer te nemen. De schilderijlijst Oranje-Nassau is een klassieke lijst, op de lijsthoeken mooi afgewerkt met een subtiel veertje zodat u de versteknaad niet ziet. De lijst Oranje-Nassau past bij vele schildersstijlen van modern tot impressionistisch maar wordt ook gebruikt voor fotolijst of voor een zelf te maken krijtbord. Door de versieringen en de brede lijst is deze lijst klassiek maar ook stoer.


Een mooie lijst om een schilderij in te lijsten. Schilderijlijst Romanov Materiaal: hout Profielbreedte: 9. Grote klassieke schilderijlijst in een nette staat ,geschikt voor een doek van 60x9cm. Het zal echt mm werk zijn wat het doekm. Zelf Inlijsten biedt naast barok stijl ook klassiek , modern of baklijsten aan. Zo kunt u eenvoudig uw interieur, kantoor of andere ruimte aankleden.


Alle merken woondecoratie. Naam - van laag naar hoog. We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen.


Klassieke lijsten zijn eenvoudiger dan baroklijsten maar rijker dan lijsten in naturelstijl. Vaak zijn deze lijsten zwart of diepbruin met een zilver dan wel gouden accent. Door dit accent geeft de lijst extra rijkdom aan het in te lijsten werk.

Kenmerkend voor onze lijsten uit de Premier Century Line is dat deze een fraaie opstaande rand hebben (in zilver of goud). In verschillende maten leverbaar. Exclusieve barokke schilderijlijsten en spiegels.


In onze online shop vindt u allerlei soorten antieke lijsten voor elke smaak. Van klein tot groot, van klassiek tot modern en van goedkoop tot exclusief handgemaakt kwaliteitswerk. Heeft u een klassiek olieverfschilderij in groot formaat?


Houten en Aluminium lijsten Zelf inlijsten en Thuis bezorgd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts