dinsdag 2 oktober 2018

Leuke raamfolie

Leuke raamfolie

Van zonwerende raamfolie tot decoratieve folies. Benieuwd naar de mogelijkheden? Een Offerte aan via het Formulier. In groot en klein formaat. Ontdek ons ruime assortiment!


Leuke raamfolie

Naast folie van dit merk vind je nog veel meer soorten raamfolie bij Gamma. De moeite waard om eens bij deze bouwmarkt te kijken naar de collectie raamfolie. De grote hoeveelheid raamfolie Ideeën die hier staan kunt u gebruiken als inspiratie voor het ontwerpen van uw eigen unieke raamfolie.


Raamfolie Ideeën en Voorbeelden. Glasfolie ( raamfolie , raamstickers) op maat met eigen idee. Het vormt vandaag de dag een steeds grotere trend: raamfolie ! Dat is dan ook niet zo gek, aangezien het beeldschone resultaten oplevert. In deze blog ontdek je 3x leuke en creatieve ideeën om je woning een unieke touch te geven met de folie.


Leuke raamfolie

Statisch raamfolie voor badkamers Onlangs zijn we verhuisd naar een hele leuke jaren woning. Hoewel we midden in de stad zitten, staat ons huis aan een heel leuk en rustig idyllisch straatje met veel bomen en daar achter oude gracht. De vorige bewoners hadden het hele huis gerenoveerd.


In uw eigen stijl, op de juiste maat. Ontwerp uw eigen unieke raamfolie. Met onze online ontwerper. Wil je originele raamfolie ? Koop verschillende soorten folie en maak hiervan een collage op het raam. Breng voor variatie de raamfolie in banen aan op het raam.


Ook zijn vierkanten een leuke variant. In dit geval eerst de banen of vierkanten op maat knippen. Het statische raamfolie kan aangebracht worden op dubbel glas. Wanneer het om een getinte ruit gaat, mag het folie niet op de getinte zijde van het raam aangebracht worden.


De raamfolies in deze categorie zijn geschikt voor dubbel glas. Het gaat om raamfolies met hele leuke printjes. Het enige wat u hoeft te doen is het raam opmeten (het glasgedeelte). Bekijk hiervoor onze montage video.


Raamdecoratiefolie wordt dus gebruikt tegen inkijk maar ook ter decoratie. Zo zijn er hele leuke raamfolies met vogeltjes, Amsterdamse grachtenhuisjes en eekhoorntjes in boomtakjes. Ben je niet zo van de illustraties? Dan hebben wij ook nog wat folies met abstracte vormgevingen zoals raamfolie met strepen, met rondjes en ruitjes. Decoratief omdat raamfolie ook verkrijgbaar is in een leuk dessin met diverse patronen.


Een decoratieve manier om binnen of buiten je bedrijf te promoten. Heb je een lijfspreuk, een motto, een quote of bijvoorbeeld een slogan die veel voor jou betekent? Dan kun je deze tekst op raamfolie laten maken. Schattige grachtenpandjes raamsticker van mooi doorzichtig raamfolie. Hier vind je jouw raamfolie , geheel op maat gemaakt met een leuke afbeelding of tekst naar je eigen wens.


Leuke raamfolie

Kijk op de site voor veel voorbeelden. In ons assortiment kunt u bijvoorbeeld ook speciale raamfolie voor de badkamer of keuken vinden. Ideaal om uw ramen met te versieren of als u graag privacy in één van deze kamers wil. Creatieve originele leuke muurteksten muurspreuken teksten raamstickers muurstickers deurstickers stickers JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.


U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Plakfolie met leuke motieven Ruitjes, stippen, bloemetjes, sterretjes etc. Per rol of per meter te koop Volop keuze bij kleurmijninterieur.


Doordat wij alles in eigen beheer doen zijn wij altijd in staat om jou raamfolie op maat met de (familie)naam te leveren tegen een scherpe prijs. Een groot voordeel van raamfolie op de voordeur is dat je minder inkijk hebt en het ziet er ook gewoon heel leuk uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts