woensdag 3 oktober 2018

Sigmafix universal kenmerkenblad

Sigmafix universal kenmerkenblad

Voor 17:besteld is morgen in huis! Verfwebwinkel wordt beoordeeld met een uit ruim 3. Ruime Keuze Hotels Wereldwijd. VERWERKING Gereedschap Blokwitkwast.


Gelijkmatig opbrengen en verdelen in horizontale banen van beneden naar boven. Voorkom druipend werk, dit kan glansbontheid in de afwerklaag veroorzaken. Verdunning Eventueel water toevoegen.


GEBRUIKSDOEL Het voorstrijken van minerale ondergronden, teneinde een goede hechting van het muurverfsysteem te realiseren en kleurbontheid te voorkomen. De gegevens in dit blad zijn correct op de dag van uitgifte. Let op: kijk goed naar de verhouding. In veel gevallen moet je dit product verdund gebruiken. LET OP: Lees het Kenmerkenblad voor meer informatie.


Sigmafix universal kenmerkenblad

Afwerking van een nog niet volledig afgebonden ondergrond kan leiden tot kleurbontheid (als gevolg van kalkdoorslag) en in het ongunstigste geval tot aantasting van het product. Nivelleert de zuiging van sterk of. Ook te gebruiken voordat er behangen. Gebruik het product voor het voorstrijken van (onregelmatig) zuigende ondergronden en voor het fixeren van poederende restanten op poreuze ondergronden.


Dit voorstrijkmiddel gaat zuiging tegen en hecht uitstekend op onbehandeld steen, stucwerk en alle overige poreuze betonsoorten. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Gebruiksdoel Het voorstrijken van minerale ondergronden, teneinde een goede hechting van het muurverfsysteem te realiseren en kleurbontheid te voorkomen. Hierdoor zal de zuiging verminderen en kun je zonder problemen je muur voorzien van muurverf. Dit product zorgt ook voor een uitstekende hechting.


Gemakkelijk verwerkbaar Geurarm Fraaie afwerking Kleefvrij na : ca. ProGold Glasweefsel (PG 2serie of PG 3serie) strak en stotend plakken. Intacte verflagen op basis van kunstharsdispersie - Grondig reinigen. Voorkomt zuiging van de ondergronden en fixeerd poederende.


Ongepigmenteerd watergedragen fixeer- en voorstrijkmiddel voor binnen en buiten. Watergedragen impregnerende voorstrijk voor binnen en buiten. Geschikt voor het voorstrijken van. Gave, goed hechtende verflagen reinigen met een geschikt middel.


Goed naspoelen en afnemen, eventuele beschadigingen repareren met een geschikt vulmiddel. Waterkringen, roet, doorslaande verkleuringen e. Kleur en glans Melkachtig, droogt vrijwel kleurloos op Mat. Fissativo acrilico base acqua per interni ed esterni. Regola l’assorbimento e facilita l’aderenza delle vernici su supporti assorbenti o leggermente sfarinanti.


Sigmarenova Isotop primer. Een primer en afdichtingsconcentraat, waterverdunbaar, op basis van acrylcopolymeren, voor intern en extern gebruik. Wordt bijvoorbeeld gebruikt voor verven of behang als een coating die de absorptie-eigenschappen van niet-geperforeerde oppervlakken, krijtende en stuivende substraten neutraliseert.


Sigmafix universal kenmerkenblad

Nog enkele op voorraad Soort artikel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts