dinsdag 4 april 2017

Geboortekaartjes retro stijl

Bestel retro geboortekaartjes in jouw stijl. Mail je wensen naar onze vormgevers. Pas een ontwerp naar wens aan en bestel een proefdruk van jouw unieke geboortekaartje. Het juiste adres om kwaliteit en persoonlijke creativiteit te combineren.


Het mooiste kaartje voor het liefste kindje bestel je bij Kaartje2go. Retro geboortekaarten zelf maken. Vóór 20:bestel vandaag verzonden!


Door verder te browsen ga je akkoord met het gebruik van cookies. Vintage geboortekaartjes met retro elementen zoals bloemen, silhouet en kraft - om echt die look van vroeger in je geboortekaartjes te krijgen: op deze pagina vind je allerlei kaartjes in deze leuke, ouderwetse stijl. Alles van vroeger komt weer terug: kleding, schoenen en accessoires maar ook: geboortekaartjes. Een uniek geboortekaartje hoeft ook absoluut niet duur te zijn. Op onze website kun je na het kiezen van een kaartje in jouw stijl je eigen ontwerp maken.


Je kiest je eigen tekst, je eigen foto… Je kan zelf je geboortekaartjes ontwerpen en helemaal naar wens aanpassen. Bekijk onze vintage geboortekaartjes in retro stijl. Nostalgische geboortekaartjes met een vitage look zoals de kaartjes van vroeger. Kies snel jouw favoriete vintage.


Zoek je iets soortgelijks? Geboortekaartje retro stijl is een tijdloos romantisch geboortekaartje. Kijk eens bij dit retro geboortekaartje. Ouderwets geboortekaartje.


De ouderwetse geboortekaartjes zijn met veel passie en liefde voor jullie. Creatieve, vintage en retro bohemian kaartjes. Wij ook, daarom hebben we meer dan geboortekaartjes in Bohemian stijl. Ben je niet zo bekend met Boho? Deze invloeden komen terug in onze geboortekaartjes in de bohemian of boho stijl.


Er is een ruim aanbod geboortekaartjes met een retro of vintage look. Alle soorten en stijlen , zowel voor jongens als geboortekaartjes voor meisjes zitten in het assortiment. Aan originele geboortekaartjes geen gebrek! Hebben jullie al altijd een bepaald idee voor een uniek geboortekaartje in jullie gedachten?


Stoer geboortekaartje voor een jongen, met een vliegtuig in hippe retro stijl. Van hippe geboortekaartjes tot lieve geboortekaartjes met hartjes en een strikje. Kortom, geboortekaartjes voor een jongen, meisje of een tweeling vind je hier in alle stijlen , soorten en maten. Volledig aan te passen naar jullie smaak.


Op retro - geboortekaartjes spot je verrassend vaak beestjes. Dieren die je vaak terug ziet komen op de geboortekaartjes zijn het hertje, de vos, een konijntje en vintage vogeltjes. De dieren passen helemaal in het geheel en je kunt ze terug vinden als geschilderde beelden of als silhouetjes op de geboortekaartjes retro. Wat zijn ze leuk, onze geboortekaartjes in retro - stijl. Een geboortekaartje retro heb je in verschillende soorten.


Bij ons vind je bijvoorbeeld veel retro geboortekaartjes in zachte tinten, met pastelkleuren en lieve plaatjes. Wil je bepaalde details liever toevoegen of weghalen, dat kan kosteloos! Vind het geboortekaartje dat past bij jouw stijl. Bij Pincopallino vind je ook hippe en trendy retro geboortekaartjes. Deze stijl staat voor een onbezorg ongedwongen en ietwat dromerig leven.


Bijzondere wensen of aanpassingen? Een eerste proefdruk is €(geen verzendkosten). Lief geboortekaartje voor een jongen met een trein. Prachtig geïllustreerde elementen en vrolijke typografie. Voor een extra retro look, bestel je dit kaartje op Oud.


Van alle voorbereidingen die je moet treffen voor de komst van jullie baby is het uitzoeken van het juiste geboortekaartje misschien wel het leukst! Je vindt ze zeker bij JilleJille. Persoonlijker kan je kaartje niet worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts