dinsdag 4 april 2017

Kleur keuken

Kleur keuken

Kwaliteitskeukens voor minder geld. Bekijk onze keukencollectie direct online. Vraag het aan via de website! Maak nu direct een afspraak! Vestigingen door heel Nederland.


Kleur keuken

Zoek de dichtstbijzijnde Showroom. Kies voor kleur in uw keuken Met kleur in uw keuken krijgt de ruimte een geheel andere uitstraling. Welke kleur u kiest, hangt af van de ruimte en uw smaak. De beste kleuren voor je keuken. Ben jij op zoek naar een nieuwe keuken en moet je beslissen welke kleur je wilt gaan gebruiken?


Een lastige keuze aangezien je alle kanten op kan als het gaat om kleur. Om je bij deze keuze te helpen, zetten wij hieronder de tien beste kleuren voor je keuken op een rijtje. Witte keukens zijn en blijven populair want ze volgen moeiteloos de stijl die u kiest. Bent u een liefhebber van modern, maar heeft u niet zo veel met keuken kleuren , dan is een witte hoogglans keuken een perfecte oplossing in de design woning.


Kleur keuken

Hieronder ziet u de meest voorkomende kleuren en een aantal trend kleuren. U kunt naast de kleur kiezen voor een matte (standaard) of glanzende afwerking. Op deze pagina leest u meer over de verschillende kleuren keukens die er zijn.


Zo krijgt u een beeld van de mogelijkheden. Maar nogmaals, de keuze is enorm en lang niet alle kleuren kunnen wij u vertellen op onze website. Het succes van een nieuwe keuken hangt van veel zaken af: het model, de ruimte, de inrichting van je keuken en de kleur. Kleuren in je nieuwe keuken.


Kleur keuken

Over de eerste drie zaken hebben we al veel geschreven, over de rol van kleuren in je nieuwe keuken minder. Voordat u de kleur in de keuken gaat kiezen zijn er en aantal zaken waar u rekening mee dient te houden. Om te beginnen is de oppervlakte van uw keuken van belang. Heb je een kleine keuken , dan kies je best voor lichte kleuren.


Lichte kleuren kunnen een ruimte optisch vergroten. Donkere kleuren in kleine keukens zullen je ruimte nog kleiner doen lijken. De populairste kleur keuken is wit. Natuurlijk matcht een witte keuken gemakkelijk met andere kleuren en past een witte keuken in ieder interieur. Online afspraak = een gratis cadeaukaart.


Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. En keuken kleuren zoals aardetinten, hout in combinatie met een natuurfoto, roepen het echte outdoor gevoel op. Zo versterkt de achterwand uw keuken kleuren. De kleur van uw keuken is een allesbepalend element wat betreft de uitstraling en stijl.


Er bestaan vele trends op het gebied van kleur in de keuken. Tegenwoordig zien we steeds vaker dat de keukenkasten en het werkblad in dezelfde kleur worden gekozen voor een uniform effect. Een witte keuken blijft voor veel mensen een veilige keuze. Maar er zijn daarnaast nog vele andere kleuren ! Ben je op zoek naar inspiratie bij het kiezen van een kleur voor je (nieuwe) keuken ? In deze blog vertellen we je meer over het gebruik van kleur in de keuken. Een eenvoudige manier om kleur aan uw keuken te geven, is een opstelling uit te kiezen, en deze te laten uitvoeren in andere keuken kleuren.


Wellicht dat u in deze richting denkt, maar met onze ontwerpersblik zien wij tal van andere, creatieve manieren om keuken kleuren toe te passen in uw woning. Dit houdt in dat we keukens in elke denkbare kleur voorzien. U hebt de keuze uit een breed scala standaardkleuren, maar in de lakstraat maken we ook specifieke kleuren na. Uniek hieraan is dat we uw keuken precies de kleur kunnen geven die u in gedachten hebt. Van pimpelpaars tot mintgroen, geen kleur is te gek.


Keuken kleuren in uw keuken. Met tegelverf geef je in een handomdraai je eigen stijl aan een keuken. Verf de tegels in elke gewenste kleur of breng kleuraccenten aan door alleen een paar tegels te verven. Kies een kleur die bij de rest van je interieur past.


Ga bijvoorbeeld voor een geel palet bij een landelijke keuken of juist voor fel rood in de moderne. Beter kun je dit soort kleuren op een enkele wand toepassen in de hal, op het toilet of op een bijzonder meubel. Kleine ruimtes wit laten: Wit is zoooo saai!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts