woensdag 12 september 2018

Brede verticale lamellen

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Bestel nu brede lamellen in de webshop. En vraag een gratis monster aan. Goedkoper Dan In De Winkel. Specialistisch advies nodig?


Keuze uit eigentijdse en moderne stoffen of kunststoffen lamellen.

Verschillende kleuren, dessins en motieven. Het spel van licht en schaduw: open of dicht, verticale jaloezieën, ook lamellen genoem toveren steeds weer afwisselende lichtpatronen met geselecteerde materialen van textiel, aluminium of PVC. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende stoffen met bijzondere coatings, moeilijk ontvlambare stoffen en stoffen voor computerwerkplekken. Alleen zijn lamellen door de vele soorten en dessins ook goed toe te passen in woningen. Zelfs voor grote ramen, in aparte vormen en voor vochtige ruimtes.


Brede lamellen 127mm zonder rails op maat gemaakt. Moderne verticale 1lamellen materialen Onze 1millimeter lamellen zijn verkrijgbaar in de nieuwste moderne kleuren en dessins. Of u nu een standaar aluminium, stoffen of kunsstof lamel voor de huiskamer zoekt, we bieden project kwaliteit voor lage bouwmarkt prijzen.

NL - Kwaliteit lamellen op maat. Verticale lamellen voordelig en gratis bezorg kunststof, verduisteren vochtige ruimtes, PVC. Uitvoering van verticale lamellen. Onze verticale lamellen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes, namelijk in mm, mm, mm, 1mm en 2mm breed. Zo kunt u bij elke situatie de juiste breedte kiezen.


De 2mm brede verticale lamellen kunnen worden geleverd met houten of aluminium baleinen. Het lamellensysteem leent zich uitstekend voor plaatsing van rails strak tegen elkaar zonder verlies van de functionaliteit en uitstraling die u ook bij verticale jaloezie heeft. Lamellen op maat zeer brede ramen. Betaalbare verticale lamellen , perfect op maat geleverd.


Geef jouw interieur meer sfeer met verticale lamellen op maat van Verticalelamellenshop. Ons brede assortiment verticale lamellen stel je eenvoudig zelf samen en wordt volledig naar jouw wensen op maat geleverd. Kies voor aluminium lamellen , textiel lamellen of kunststof lamellen. Tegelijkertijd is er altijd sprake van hard licht, dat natuurlijk weinig sfeervolle kenmerken heeft.


Met verticale lamellen pvc kunt u door het veranderen van de stand van de lamellen de ruimte van een prachtig zacht licht voorzien. Wanneer u dit wenst, is het belangrijk om de lamellen niet in zijn geheel open te zetten. Heb je brede of juist smalle ramen die je wil verfraaien en verduisteren met lamellen ? Zowel stoffen als PVC lamellen zijn verkrijgbaar tot een breedte van wel zes meter en een hoogte van drie meter.

Zo kan je ook een groot kantoorraam of een brede schuifdeur een prachtige uitstraling geven. Ontdek ons ruime assortiment! Extra brede 1mm verticale lamellen. Uw 1mm lamellen worden razendsnel op maat gemaakt in eigen fabriek en gratis thuisbezorgd binnen uur. Er is keuze tussen verticale lamellen 89mm of verticale lamellen 127mm en uit vele verschillende kleuren.


Voor een subtielere uitstraling kies je voor een lamel van 89mm en voor een robuustere uitstraling voor een lamel van 127mm. Productietijd: - werkdagen. Binnen het segment van binnenzonwering is de jaloezie met verticale lamellen een veelzijdig product. Het regelen van de gewenste lichttoetreding is eenvoudig.


Raamdecoratie voor brede ramen. Heb je een breed raam in huis, zoals een grote raampartij of een schuifpui? En weet je niet goed welke raambekleding je moet aanschaffen voor je brede raam? Met JASNO shutters, jaloezieën (blinds), vouwgordijnen (folds) en verticale lamellen (swings) kun je alle kanten op, zowel in de hoogte als. Doe nu online inspiratie op en bezoek een verkooppunt in de buurt!


Nadelen verticale lamellen. Het grootste nadeel van lamellen is het geklepper. Voor een open raam zullen ze tegen elkaar tikken en lawaai produceren. Opnieuw geldt ook hier dat je lamellen niet snel even in het wasmachine kan stoppen voor een opfrisbeurt. De prijs van de lamellen is afhankelijk van het gekozen.


Ook voor lamellen moet je bij Kwantum zijn. Wij hebben ze namelijk in verschillende maten, kleuren en stijlen. Past één van onze vele standaardmaten in verticale lamellen niet bij de afmetingen van jouw raam of ramen?


Dan kies je gewoon voor lamellen op maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts