maandag 17 september 2018

Kristallen whiskey karaf met glazen

Bekijk ons gehele keukengerei ssortiment online. Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.


Groot assortiment whiskyglazen. Gratis levering vanaf €5-, bestel snel! Verschillende vormen en maten beschikbaar.

Specialistisch advies nodig? In onze shop kan je terecht voor complete sets met glazen of voor een los karaf. Bijvoorbeeld als je al genoeg glazen in huis hebt staan. Alleen waar moet je opletten als je een whiskey karaf koopt?


Maar bovenal wat zijn nou eigenlijk de voor- en nadelen om je favoriete drankje hieruit te serveren? Bederft een whiskey karaf de kwaliteit van je. Gebruik de karaf voor wijn (of iets sterkers), maar ook water.


Karaffen zijn vaak fraai vormgegeven.

Of serveer een kristallen karaf misschien wel gegraveerd of nog mooier gestraald. Bij dergelijke bijzondere karaffen behoort ook vaak een whiskey karaf. Naast ons assortiment met whiskey glazen verkopen we ook whiskey karaffen. In een whiskey karaf kunt u eenvoudig uw favoriete whisky bewaren.


U kunt de whisky prachtig op uw dressoir uitstallen. Nodig gerust een paar gasten uit om samen met u een glaasje whisky te drinken. Bij een whiskey karaf krijgt u bij ons altijd zes paar glazen. Kristallen karaf met zilveren.


Whisky set van glas bestaande uit een karaf en whisky glazen , van kristal. Van het merk SaltPepper. Nu in de aanbieding voor € 495.


Luxe whisky karaf met glazen - kristal glas - whiskyset - 3-delig. Deze luxe 3-delige whisky set bestaat uit whisky glazen en een whisky karaf gemaakt. Natuurlijk kun je voor een mooie karaf met glazen bij ons terecht.


Of het nu een Schotsch whisky of een Bourbon is, met de Whisky Decanter en glazenset kun je jouw whisky in stijl bewaren en schenken! De set bestaat uit een glazen karaf , van maximaal 9ml , dus groot genoeg om de meeste standaard 7ml flessen on over te gieten. Je kunt ook kiezen voor een strak design karaf of met met een grote kristallen dop.


Naast de mooiste karaffen die je kunt gebruiken voor whisky , water of wijn hebben we ook speciale sets.

Alle merken kristallen glazen. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Kies uit 1producten vanaf € 75. Prachtige glazen en karaffen van kristal voor sfeervolle. Mooi en hoogwaardig kristal in combinatie met een goede wijn.


De mooiste kristallen whisky. In een karaf wordt wijn (of iets sterkers) geserveer maar ook water. Een karaf is een sierfles die wordt gebruikt tijdens een etentje. Een paar van die luxe kristallen karaffen bij elkaar zullen zorgen voor een prachtige, chique uitstraling op tafel!


Dan doet de Bormioli Rocco Misura kan het altijd goed! Vul de karaffen met water, wijn of sterke drank en bepaal de sfeer. Of laat een wijnkaraf met twee glazen graveren als huwelijkscadeau, met onze karaffen kunt u alle kanten op en het is altijd een mooi cadeau. In ons assortiment vindt u karaffen in verschillende prijsklasse, zodat het voor iedereen mogelijk is om een gegraveerde karaf cadeau te geven.


Welke karaffen graveren wij? Sommige karaffen hebben zilveren halzen met bijbehorende glazen stop of dop. De decanteerkan is zo populair dat bepaalde whiskeymerken hun product zelfs in een karaf of kan verkopen!


Deze luxe whiskey komt het best tot zijn recht in mooie en stijlvolle glazen of in kristallen karaffen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts