maandag 17 september 2018

Witte kasten landelijke stijl

Kasten zijn onmisbaar in úw Huis. Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting. Stel zelf uw droombank samen. Combineer uw bank met fauteuils.


Laat je door Homeinspireren!

Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Alle stijlen kasten op beslist. Een witte kast maakt de ruimte lichter en ruimer.


Bij TEAKzijn de witte kasten leverbaar in verschillende stijlen of kleuren. Naast kasten uitgevoerd in het wit , zijn er ook andere RAL kleuren mogelijk. Buffetkast landelijke stijl met verlichting.

Witte landelijke buffetkast met verlichting bovenaan. Met onze witte TV-meubel breng je een landelijke sfeer in huis. Het wit gelakte lowboard valt goed in de smaak met zijn verwerking, design en prijs.


De twee kasten en opbergvakken bieden voldoende ruimte voor elektronische ontvangers, tijdschriften, boeken en films. De bovenzijde biedt ruimte voor je TV-toestel of decoratiemateriaal. Kledingkast Hedda is een elegante wit gelakte kast in een landelijke stijl. Rechts vinden we een hanggedeelte met extra plankje erboven.


Aan de linkerzijde vakken voor het leggen van broeken, t-shirts en andere kledingstukken. De 2-deurs kledingkast met romantische. Witte buffetkast in landelijke of moderne stijl. Hoge kwaliteit en scherpe prijzen!


TEAKheeft een ruim assortiment buffetkasten en vitrinekasten in landelijke en moderne stijlen. Elke kast is uitgevoerd in wit of heeft de combinatie. In massief eikenhout gekleurd naar wens, of in MDF. Al onze kasten worden speciaal voor u getekend en u kiest dan ook alle details.


Heeft u bestaande meubelen waar deze bij moet passen?

Wij kunnen zelfs de kast kleuren naar uw huidige houten meubelen. Heel fraai cabinet in oude landelijke stijl. De klasse waar de kast voor staat, met de vintage zwarte afwerking, maken deze buffetkast een heuse eye-catcher! Tevens verkrijgbaar met dichte deuren. Op voorraad dus Snelle levering.


Voeg een vleugje rustiek charme toe aan je huis met dit chique nachtkastje in landelijke Franse stijl ! Het kan ook gebruikt worden als kast om een telefoon op te zetten, als bijzettafel, als ladekast, enz. Dit compacte kastje heeft soepel lopende lades. Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt!


Een van onze populairste landelijke items is de witte buffetkast landelijk. Onze kasten zijn er in veel verschillende soorten, maten en kleuren. Zit uw droomkast er nog niet tussen? Afwerking: wit en bruin eiken blad (cfr laatste detailfoto) Collectie witte meubelen landelijke stijl , levertermijn ± weken. Deze landelijke witte meubels zijn enkel op bestelling verkrijgbaar.


Met deze witte meubelcollectie kan u een volledige eetkamer samenstellen, meer info via ons contactformulier. Laten we daar nou heel veel van hebben in onze showroom in Gieten. Landelijke kasten – Grote voorraad. Niet alleen kunt u bij ons terecht voor landelijke kasten.


Vergelijk kasten in alle stijlen o. Ook landelijke meubels zijn ruim vertegenwoordigd bij A-Meubel. We bieden u kwalitatieve meubels en garanderen de laagste prijs! We hebben een zorgvuldig geselecteerd aanbod aan landelijke meubels in verschillende soorten. Onze landelijke meubels ademen de pure sfeer van het platteland. Zoek je een witte buffetkast voor de woonkamer, een brocante kledingkast voor de babykamer bij ons heb je keuze uit de mooiste landelijke kasten en steigerhouten kasten die we op maat voor je maken.


De landelijke stijl is een van de veelzijdigste woonstijlen. Van koloniaal met tropisch, donker hout en speels shabby chic tot maritiem met wit gebeitste kasten en een typisch Britse look met chesterfieldbanken: de landelijke idylle kent vele gezichten! Voor al onze kasten bieden wij ook maatwerkoplossingen.


Interesse in een tv meubel op maat?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts