donderdag 27 september 2018

Kast mintgroen

Mintgroen Kasten online bestellen. Snelle levering en gratis retour! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Kwalitatief en weer helemaal in.


Kast mintgroen

De beste materialen voor je tuin! Loungemeubels voor elke smaak. Ontspannen in je eigen tuin! Een Tuintafel voor iedereen. Ideaal voor balkon, terras of tuin! Tuinmeubelen voor elke smaak. Verfraaien van uw huis met Kasten. Ruim assortiment online bestellen!


Ontdek ons unieke assortiment kasten. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Een klassiek horloge met een goudkleurige kast die aan beide zijden gevuld is met kleine kristallen steentjes.


Kast mintgroen

Dit brocante kastje is gemaakt van hout. De kast is mintgroen met wit geschilderd. Het bovenblad van het kastje is beplakt met een bloemetjes folie (en toont gebruikerssporen). Onderin een lade met twee messing grepen.


Dit sfeervolle kastje is opgepimpt in de kleur mintgroen en wit en heeft een mooi detail gekregen. Leuk als nachtkastje of als bijzetter. Bankje met mintgroen ijzeren frame en houten zitting. Leuk oud broodkastje,afkomstig uit Belgie,er zit origineel geen achterwand in,maar dat is natuurlijk n kleine moeite,om het erin te maken voor degene die dat nodig vind ;) de kleur is mintgroen 27cm diep 70cm br. Kledingkasten: Witte kledingkast.


Kast mintgroen

Mooie ruime kast met boog op kast. Prachtige antieke kledingkast voor kinderkamer. Bekijk alles met mintgroen ! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis.


Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Zo verkopen wij kledingkasten, dressoirs, boekenkasten en kledingrekken, maar ook TV-meubels vallen onder kasten. Heb je veel opbergruimte nodig? Kies voor een grote, dichte kast. Bij de productinformatie zie je per kast wat de afmetingen zijn.


Wil je een kast rondom je tv? Hier vind je wat jij zoekt! Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Boven de deuren heeft de kast drie lades met metalen grepen. De achterkant is niet geschilderd en daarom zeer geschikt om tegen een muur aan te zetten.


Ook mooi als lange commode in je babykamer. Kleur:Mint Javascript is uitgeschakeld. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar.


Kast mintgroen

Kaat Amsterdam sierkussen Adriaan is een mintgroen kussen, gemaakt van 1 katoen met een formaat van 30xcm. Verkrijgbaar bij Leen Bakker! Flexa Play Kastelement kun je ophangen aan de wand of neerzetten op de vloer. Van speelgoed tot boeken alles kun je in deze kast opbergen.


Woon je klein en wil je alle ruimte benutten die je hebt? Richt je woonkamer in met kasten , een tv-meubel en een dressoir waar je veel spullen in kwijt kan. Deze kasten en wandrekken organiseer je gemakkelijk met opbergdozen en manden, waardoor alle accessoires verzameld en geordend zijn.


Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts