woensdag 5 september 2018

Canvas afmetingen

Wij zullen uw bestelling, gegarandeer binnen uur gereed maken en verzenden. Deze aanbieding loopt binnenkort af. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen.


Uiteraard geprint op de hoge kwaliteit canvas die u van Wall-art gewend bent.

Galopperende paarden die zo van uw muur lijken te springen, de skyline van Manhattan of een eyecatcher zoals de canvas van Damstén-Guns and Roses. Foto op canvas , al vanaf € 60! Als beste beoordeeld door o. Atijd gratis snelle verzending! Bestel je foto op canvas direct!


U heeft al een canvas schilderij voor € 29. Dit is inclusief ophangset en gratis levering in Nederland en België.

Een foto op canvas is erg mooi en kan makkelijk overal worden opgehangen. Voor jouw mooiste foto op canvas in groot formaat kun je natuurlijk ook bij albelli terecht. Een herinnering op canvas van je mooiste momenten in een groot formaat is ook altijd geschikt als een heel bijzonder geschenk.


Door de structuur van het canvasdoek krijgt jouw foto een mooi, enigszins ruw, effect, waardoor je foto echt tot leven komt. Een canvas is geschikt voor zowel een zwart-witfoto als een kleurenfoto. Keuze uit verschillende formaten. Op basis van deze gegevens wordt een geschikt Canvas formaat voorgesteld.


Vanzelfsprekend kunt u een ander formaat kiezen. Elke foto heeft een resolutie die bepaald wordt door het type fototoestel en de instellingen die gebruikt zijn bij het nemen van de foto. De maximale afmetingen van uw canvasprint worden begrensd door deze resolutie.


Het verschilt per creatie wat voor schildersdoek je nodig hebt. Er zijn schildersdoeken van katoen, canvas en linnen. De katoenen uitvoering is wat elastisch en daardoor geschikt voor dunne verflagen en voor kortdurende toepassingen.


Canvas wordt vaak gebruikt voor schilderkunst met olieverf. Door ons grote aanbod van formaten kan uw digitale foto, zonder dat belangrijke delen van uw foto wegvallen, optimaal op canvas geprint worden. Uw panoramafoto komt bij canvas.

Onze canvas schilderijen worden met de hand voor jou gemaakt. Bij elke canvas worden ophangbeugels geleverd om je canvas eenvoudig aan de muur te hangen. Naar gelang het formaat van je canvas kan het aantal ophangbeugels verschillen. In onze grote collectie vind je het werk wat echt bij jou past. Hoge kwaliteit, gratis verzending.


Tegenwoordig kun je kiezen uit eindeloos veel afmetingen voor bijvoorbeeld je canvas of poster. Een welbekend standaardformaat is het A-formaat, ook wel bekend als DIN A-formaat in het Duits (Deutsches Institut für Normung). Wanneer is een foto op canvas groot. Het kiezen van een bepaald formaat is niet altijd makkelijk.


Voor iemand die geen ervaring heeft met het afdrukken op canvas , kan het inschatten van de juiste afmetingen zwaar vallen. Grote canvas met eigen foto. Ben jij op zoek naar een grote foto op canvas ? Voor een grote canvas ben je bij ons aan het juiste adres. Onze formaten gaan wel tot een afmeting van 300x1cm. Met een groot canvas doek haal je een echte blikvanger in huis.


Laat een foto op canvas afdrukken bij Drukwerkdeal. De bedrukte canvas wordt gespannen op een stevig houten frame. Canvas doek new york 5-delig 110xde print is gemaakt met de nieuwste druktechniek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts