dinsdag 18 september 2018

Online gordijnen op maat

Thuis kijken en kiezen met onze gratis stalen. Bij Echtgordijn heb je de keuze uit de mooiste Materialen. Kies nu jouw Gratis Stalen uit!


Bestel uw gordijnen eenvoudig online v. Geen maak- en verzendkosten!

Je gordijnen zijn dan dus echt kant en klaar, je hoeft ze alleen nog maar op te hangen aan je rail of roede! Al uw online bestellingen worden door ons vakkundig en gratis perfect op maat gemaakt. Middels ons eenvoudige bestelformulier kunt u aangeven hoe u de gordijnen het liefst geconfectioneerd wilt hebben.


Het systeem berekend zelf hoeveel stof u nodig heeft. Wij maken het mogelijk om uitstekende kwaliteit gordijnen te bestellen voor een aantrekkelijke prijs. De op maat producten worden compleet, van begin tot eind voor je op maat gemaakt. Onze kant en klare gordijnen worden direct uit voorraad geleverd.


De levertijd van onze op maat gemaakte gordijnen bedraagt werkdagen.

Vraag ons dan gerust om hulp. We helpen je graag de juiste keuze voor raamdecoratie te maken. Creeër je eigen sfeer met gordijnen van gordijnen. HEMA heeft een grote collectie gordijnen.


Met de gordijnstoffen van Leen Bakker is één ding zeker: je krijgt goede kwaliteit voor de laagste prijs. Laat je gordijnen op maat maken, óók door Leen Bakker. Dit kan je aangeven aan de medewerkers in de winkel of dat doe je eenvoudig online. Door de calculator online kunt u ook meteen heel simpel de kosten berekenen van u op maat gemaakte gordijnen.


Gordijnen kopen is nog nooit zo makkelijk geweest! De calculator is online op de productpagina te vinden en is eenvoudig in gebruik. Dankzij de uitgebreide instructies online is het heel makkelijk om het bestelproces door te lopen. Deze kun je volledig afstemmen op jouw persoonlijke smaak en stijl.


Zo hebben we effen gordijnen in trendkleuren of gordijnen in een leuk en hip dessin. Voldoen de standaard maten niet aan jouw wens? Bij Karwei maken we ook gordijnen voor jou op maat. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist.


De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!

Showroom Bezoek onze showroom op Vreelandseweg 40C te Hilversum. Je bent op zoek naar gordijnen die passen bij jouw interieur. Wij hebben een ruim assortiment gordijnen die passen bij je industriële, moderne, landelijke of scandinavische interieur.


Ze hebben veel invloed op de aankleding, sfeer en uitstraling in de ruimte. Ben je op zoek naar gordijnen op maat ? We bieden een ruim assortiment op maat gemaakte gordijnen aan. Onze gordijnen op maat worden van begin tot eind voor jou op maat gemaakt.


Je hebt de keuze uit verschillende stoffen, kleuren en plooisoorten. Vind op onze website ook alle praktische informatie die je nodig hebt, van GAMMA Klusservice tot inmeetservice en bezorgkosten. A-kwaliteit rolgordijnen op maat. Altijd de laagste prijzen, snelste levering en gratis verzending.


Bereken meteen online de prijs van uw rolgordijn! Daarom zie je direct de definitieve prijs van jouw gordijnen op maat , wanneer je deze online samenstelt. We denken graag met je mee over de ideale oplossing voor je woonwens.


Voordelig gordijnen op maat laten maken met een snelle levering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts