maandag 10 september 2018

Nieuwbouwhuis behangen

Koop je een energiezuinige huis? Ontvang bij Rabobank korting op je rente. Persoonlijk advies zonder de deur uit te gaan? Hypotheekgesprek nu ook via videogesprek.


Wil je een Rabo hypotheekgesprek? Vaste en variabele rentes.

Is oversluiten interessant? Bij Zoofy regel je snel een vakman voor al jouw klussen in of rondom huis. Als het huis helemaal af is, zit er altijd nog bouwvocht in de wanden.


Het is belangrijk om dit zogenoemde bouwvocht voldoende te laten verdwijnen voordat je gaat behangen. Je wilt immers geen gele plekken op je behang , of behang dat loskomt, door bouwvocht. Dit betekent dat er scheuren kunnen ontstaan. Hiermee moet je rekening houden met het kiezen van wandbekleding. Je wilt bijvoorbeeld niet dat je vers gestuukte wanden gaan barsten, of je mooie kinderbehang begint te scheuren!


De beste opties voor muren in een nieuwbouwhuis zijn: Glasvezelbehang.

Dit behang vormt een stevige beschermlaag voor je. Voordat u wilt gaan schilderen, stuken of behangen , of de vloeren leggen, moet dat vocht eruit. U wilt immers geen verf die afbladdert, schimmelplekken in uw stucwerk, gele vlekken op uw behang of vloeren die kromtrekken en loslaten. Huis geleidelijk opwarmen.


Nieuwbouw stucen of behangen. Zoals u uit bovenstaande tekst heeft kunnen opmaken bevelen wij glad stucwerk ten alle tijden aan, maar omdat wij vaak de vraag krijgen waarom wij géén Renovlies aanbrengen willen wij deze vraag graag even toelichten. Veel mensen weten niet van het bestaan van dit materiaal. Zij laten onnodig hun wanden stucen door een stucadoor, terwijl een stucadoor aanzienlijk duurder is dan het laten aanbrengen van Easy Stuc. Lees hier alles over de voordelen van het behangen van uw nieuwbouwhuis.


U kunt uw nieuwbouw muren beter laten behangen. Met wit muurverf schilderen en dan behangen muren eerst insmeren met lijm laten drogen en dan behangen Wat is de beste manier en voor optie welke verf kunnen we het beste gebruiken voor en na behangen ? Begin november wordt mijn nieuwbouwhuis opgelever de muren behangklaar. Maar nu blijkt dat het dus in elk geval of gestuct moet worden van tevoren of (glasweefsel) behang. Buiten dit brengt het weer kosten met zich mee!


In principe worden muren in een nieuwbouwhuis altijd kaal en dus ongestuckt opgelever tenzij je in het meerwerk stucken hebt opgenomen. Meestal adviseert men om de muren voor te behandelen met voorstrijkmiddel, gewoon verkrijgbaar in de bouwmarkt, en dan pas te gaan schilderen, behangen of stucken. Mijn vriendin heeft haar nieuwbouw huis destijds ook laten behangen.


We vonden de schilder al zo overdreven dat die het behang zo ontzettend over elkaar plakte.

Maar uieindelijk, door het zetten van de muren, zijn er toch nog gleuven ontstaan tussen de verschillende banen. Veel nieuwbouwbewoners zijn aan het twijfelen of zei eerst kiezen voor bouwbehang op de behangklare muren of toch meteen hun nieuwe nieuwbouwhuis laten stucen. Eerst behangen of toch niet?


Waarom zal u dubbele kosten maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Renovlies behang is een populaire keuze voor naadloze, strakke wanden in nieuwbouwhuizen. In tegenstelling tot het bekendere glasvezelbehang met motief, levert ons renovlies behang strakke, vlakke wanden op.


Om die reden wordt renovlies behang ook ingezet als alternatief voor stucwerk. Wij zoeken iemand die ons nieuwbouwhuis kan behangen , dit inclusief woonkamer, hal met trappengat, en drie slaapkamers. Graag opgave per uur of per vierkante meter. Heb jij een soortgelijke klus? Als renovlies behang goed word aangebracht dan ziet u na het afwerken met latex niks meer van de naden van het behang.


Plaats hem dan op Werkspot. Wij werken met het bekende 1a 2grams renovlies op rollen van meter breed. Wij bieden renovlies behang aan in een totaalpakket zodat wij al uw muren en plafonds strak en glad kunnen maken voor zeer voordelige prijzen.


Het prijsverschil tussen behangen en stucen hangt natuurlijk af van de kwaliteit die je kiest. Maar in de regel is glasvliesbehang voordeliger dan stucwerk en heb je daarmee in een nieuwbouwhuis in de eerste jaren minder kans op krimpscheuren die zichtbaar zijn op de muren. Een voorbeeld: Henk heeft vorig jaar een nieuwbouwhuis gekocht en is daar nog ontzettend blij mee. Alleen ding zit hem dwars, er komen nu al scheuren in zijn nieuw gestucte muren.


Maar hier is het ook wat gaan werken en dus hebben we wat scheurtjes. Nou Henk, dat kan dus wel. Eigenlijk op de plekken waar we wat opgehangen hebben. En nog op een plek waar niks hangt.


Ik zou adviseren om toch te kijken naar behang. Onze buren hebben via werkspot een advertentie gezet en daar is netjes en snel behangen. Prijs weet ik even niet meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts