donderdag 13 september 2018

Rob parry bank

Kies online je Bank en kom proefzitten in Nederlands grootste Woonwinkel. Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. Keuze uit meer dan 9Hoekbanken. Bestel Online of Bezoek de Winkel.


Tot €5extra op Fauteuils, Voetenbanken en Banken.

Ontdek ons ruime assortiment! Meer dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online. Ruim Assortiment en Scherpe Acties. Vind in onze winkels uw perfecte Bank!


Zeldzame sofa ontworpen door rob parry voor gelderland in de jaren ‘60. Het lotus ontwerp van zijn fauteuils is duidelijk te herke.

Rob has jobs listed on their profile. See the complete profile on LinkedIn and discover Rob ’s connections and jobs at similar companies. Zo kunt u goed een aan- of verkoop beoordelen op basis van de huidige vraagprijs. Rob parry lotus sofa met gestoffeerde armleggers uit de collectie van de nederlandse meubelfabrikant. Gunstig geprijsd en gratis geleverd!


Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Rob Parry bank Lotus vintage blauw nieuw stof naar keuze. De beste Bankstellen vind je hier.


Vorige Artikel 2van 2Volgende. Geproduceerd door Gelderland in de jaren 60. Bank heeft een bruingrijs metalen frame. Neef Louis Design Amsterdam. De 3-zits bank kan uitgetrokken worden tot een comfortabele 1-persoons slaapbank.


Schitterende slaapbank met een geborsteld stalen onderstel. Bank verkeert dus weer in een perfecte staat.

Hij was zijn tijd ver vooruit en experimenteerde met nieuwe materialen en technieken. Door het zitgedeelte van deze bank naar voren te trekken ontstaat een comfortabele slaapbank. De bank heeft een vernikkeld metalen frame met zwevende teak armleggers. De zitting kan met een simpele beweging naar voren worden getrokken waardoor er een 1-persoons bed ontstaat.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Hoe meer u besteedt, hoe hoger de korting. Niet te missen - Kom Langs! Bekijk ons Ruime Assortiment. Gerrit Rietveld was één van zijn leermeester.


In opdracht van een particuliere klant heeft Meesterlijk Stofferen een vintage 2-zitsbank mogen stofferen. De vulling in de bank was grotendeels verpulverd. De bank is met een simpele beweging uittrekbaar tot een eenpersoons slaapbank.


Zowel wel het schuim als de bordeaux rode bekleding verkeren in een goede staat. Het grijs gespoten frame heeft enkele gebruikssporen. De doublet is een slaapbank van de firma Gelderlan gemaakt in de jaren 50. Dit eenvoudige en strakke ontwerp is nog steeds populair.


Deze bank is professioneel gerestaureer met nieuw schuim gevuld en met een mooie blauwe wollen stof van Kvadrat: Tonus 4-132. Het metalen frame is professioneel gepoedercoat. Teakhouten onderstel met donkerblauwe stoffering, armleuningen zijn gestoffeerd in zwart skai. Met een simpele beweging is deze bank uittrekbaar tot een eenpersoonsbed Deze vintage bank is vrij zeldzaam omdat hij maar jaar in productie is geweest.


Gezien de leeftijd is deze vintage bank in goede staat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts