vrijdag 28 september 2018

Pulsar chronograaf horloge

Het grootste online winkelcentrum. Vind chronograaf horloges online. Alle merken voor de laagste prijs. Altijd de beste deal voor jou. Shop direct online op beslist.


Pulsar chronograaf horloge

Groot aanbod chronograaf horloges. Chronograaf horloges op beslist. De frequentie van onze nieuwsbrief is één maal per kwartaal en u kunt zich te allen tijde uitschrijven. Pulsar Horloge op Vergelijk. Ze worden gemaakt van sterke materialen zoals titanium en staal.


Ze zijn allemaal waterdicht of spatwaterdicht en hebben coole functies. Bekijk onze website voor nog meer aanbiedingen. Deze modellen voor heren hebben allemaal een chronograaf. De stopwatch is de ideale funktie voor het meten van de exacte tijd. Dit betekent dat het horloge geschikt is voor zwemmen.


Pulsar chronograaf horloge

Verder wordt het horloge geleverd met jaar wereldwijde garantie. De kleur van de kast van dit Heren horloge is goud. Het glas van dit horloge is gemaakt van een sterk mineraal glas.


Dit stoere heren chronograaf horloge heeft een zwarte leren band met rode accenten. De kast is zwart van kleur en heeft een diameter van mm. Het horloge is tot 1meter waterdicht en heeft een tachymeter. Sindsdien is het merk niet meer weg te denken uit de wereld van horloges. De tijd is eenvoudig af te lezen.


Pulsar chronograaf horloge

De waterbestendigheid van dit horloge is ATM. Een chronograaf is een horloge met een stopwatch functie. Hierdoor ziet het horloge er niet alleen geavanceerd uit, maar is het ook extreem nauwkeurig.


Verwar een chronograaf horloge niet met een chronometer. Dit is namelijk een gecertificeerde klok die voldoet aan een vastgestelde standaard nauwkeurigheid. Doe mee met Miljoen Internationale Bezoekers per Maand. Onze Experts Selecteren en Verifiëren Elke Week Meer Dan 50.


De wijzerplaat is zwart en is afgedekt met hardlex. De band is gemaakt van rvs. Van dit horloge heb je jarenlang draagplezier! Dit horloge koop je veilig en eenvoudig in onze online shop.


Ieder design staat bekend om zijn vooruitstrevende technologie en innovatieve functionaliteiten. Dit resulteert in een fraaie collectie met hoogwaardige designs. PULSAR horloges voor heren bij Juwelierswebshop. GRATIS verzekerde verzending in Nederland.


Bekijk alle prijzen en details op onze JuweliersWebshop. In de kast bevindt zich een quartz chronograaf kwaliteitsuurwerk en is afgewerkt met Hardlex Crystalglas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts